Buikbanden.com kortingscode

Buikbanden.com kortingscode

Buikbanden.com kortingscode Buikbanden.com verkoopt buikbanden met diverse designs voor zwangere vrouwen. Zwangere vrouwen zijn trots en willen tegenwoordig graag hun buik graag accentueren.
Dit kan met een band van buikbanden.com. Daarnaast is een buikband comfortabel en biedt hij ondersteuning.

categorieën buikbanden
Zwangere vrouwen hebben de keuze uit sierbanden in diverse categorieën.
- Buikbanden met herfstkleuren en buikbanden speciaal voor de kerst.
- Buikbanden met teksten . Bijvoorbeeld I love pappa en pas op , ik schop.
- Basisbuikbanden in diverse kleuren.
- Buikbanden met prints , bijvoorbeeld met bloemen en vlinders. Buikbanden met kleine nep kristalletjes van Swarovski .
- Persoonlijke banden
- Banden met design , bijvoorbeeld een zig zag design.\
- Een steunband ter ontlasting van de rug , een figuurband voor na de zwangerschap , een mamma riem om broeken groter te maken.
- Sportbanden ter ondersteuning bij het sporten of gewoon omdat ze mooi staan.

Zelf ontwerpen
Een andere mogelijkheid is het zelf ontwerpen van een buikband of shirt. Hierbij kan de bezoeker de kleur van de buikband kiezen . Er zijn diverse basiskleuren beschikbaar . De bezoeker kan de afbeelding op de buikband kiezen . Hierbij heeft de bezoeker de keuze uit verschillende bestaande afbeeldingen of kan de bezoeker zijn eigen afbeeldingen uploaden. Daarnaast kan de bezoeker een tekst in diverse lettertypes en kleuren op de buikband plaatsen.

Maten
De buikbanden zijn beschikbaar in de maten xs t/m xl. Dit zijn de confectiematen 32 t/m 48. Er wordt aangeraden om de band in je eigen confectiemaat te kopen , omdat de buikbanden stretch hebben en met het kind meegroeien.

Betaalmogelijkheden
Buikbanden.com biedt diverse betalingsmogelijkheden. (Ideal Paypal larna Visa Mastercard . Per bank overmaken of een eenmalige machtiging ) .

Bezorging
Een buikband van buikband.com bestellen is mogelijk vanuit Europa .De verzendkosten binnen Nederland zijn €1,95 per bestelling. Voor de landen buiten Nederland zijn de verzendkosten €3,95. De bestellingen worden binnen Nederland meestal dezelfde dag al verstuurd. Bestellingen buiten Nederland komen meestal na 3-4 werkdagen aan , dit kan maximaal 10 werkdagen duren. De bezorging geschiedt in Nederland via postnl of in België via de Belgische Post.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen