Budgetplan kortingscode

Budgetplan kortingscode

Budgetplan kortingscode Budgetplan is een witgoedspecialist, gevestigd in Ridderkerk. Het bedrijf heeft een zeer compleet aanbod keukens, inbouwapparatuur voor de keuken en fornuizen. Via de budgetplan.nl website kan men actuele aanbiedingen en het assortiment bekijken.

Budgetplan bestaat al 25 jaar en mag zich de grootste aanbieder van keukenapparatuur noemen met een bedrijfsruimte van maar liefst 3.00 vierkante meter. Men kan in Ridderkerk terecht voor zowel een complete keuken, maar uiteraard is het ook mogelijk om losse apparatuur aan te schaffen bij Budgetplan. Het unieke van het bedrijf is dat er in de showroom maar liefst 50 keukens te zien en te koop zijn tegen dumpprijzen.

Het bedrijf onderscheidt zich door geen aanbiedingen te doen waarbij men bijvoorbeeld een gedeelte van de keuken gratis krijgt en ook kortingen worden niet gegeven. Dit omdat iedere artikel tegen de laagste dumpprijs geboden wordt. Hierdoor is de consument verzekerd van een goedkoop artikel zonder verborgen actievoorwaarden en dergelijke.

Het team van Budgetplan is niet alleen vriendelijk maar ook zeer vakbekwaam. Men kan u terzijde staan met advies betreffende uw nieuwe keuken of apparatuur. Uiteraard kunnen aangekochte artikelen worden bezorgd en ook is het mogelijk de aangekochte goederen te laten monteren. Zowel de diensten als artikelen worden geleverd tegen een eerlijke prijs en dat is de kracht van Budgetplan. Er zijn keukens en apparatuur beschikbaar voor ieder budget.

Uiteraard hoeft men niet naar Ridderkerk af te reizen voor de aanschaf van artikelen. De internet winkel op Budgetplan.nl is duidelijk en het aanschaffen van artikelen kan ook online worden gedaan. Een leuke en vooral voordelige toevoeging aan de website is de 'koopjeshoek'. In deze rubriek op de site worden artikelen tegen een zeer lage prijs aangeboden. Het is aan te raden om de koopjeshoek te raadplegen om nog goedkoper uit te zijn! Het gaat veelal om apparaten die in de showroom hebben gestaan en met een extra korting worden aangeboden.

De overzichtelijke website heeft het thuiswinkel waarborg en men is verzekerd van een makkelijk aankoopproces met een prima service. Natuurlijk ontvangt de koper garantie op alle aangeboden artikelen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen