Bruneau kortingscode

Bruneau kortingscode

Bruneau kortingscode
Bij Bruneau.nl kan je werkelijk alles tegenkomen wat je nodig kan hebben om je kantoor in te richten. Van stempels tot EHBO-koffers, van rekenmachine tot paraplubak. Deze Franse onderneming is al meer dan 50 jaar op de kantoormarkt actief en sinds 1999 ook in Nederland. De webwinkel heeft maar liefst meer dan 15.000 producten in stock. Jaarlijks worden er meer dan 1,5 miljoen bestellingen verzonden en jou producten worden 1 uur nadat je ze besteld hebt al klaargemaakt voor verzending!

In de winkel

Ondanks het grote aantal aangeboden artikelen, hoef je bij Bruneau.nl niet lang te zoeken. Een duidelijke menu structuur boven in het scherm, leidt je gelijk naar de producten waarnaar je opzoek bent. Beweeg je cursor over het menu en je krijgt gelijk een submenu te zien, zodat je met een paar klikken snel bij de betreffende producten komt. Als je naar een specifiek product opzoek bent, kan je dat ook direct in het zoek veld intikken, zodat je gelijk kan zien of het te verkrijgen is.
Indien je vragen hebt, kan je gebruikmaken van de chat-mogelijkheid aan de rechterkant van het scherm. Ook kan je hier de optie vinden voor als je teruggebeld wilt worden.
Bruneau.nl beschikt over een montage dienst, voor als je bijvoorbeeld de bureaus niet zelf kunt of wilt monteren.
De webwinkel geeft gratis 2 jaar garantie op alle artikelen uit hun catalogus.

Bestellen en bezorging

Het bestellen van de producten gaat snel en eenvoudig, zoals van een grote webshop verwacht mag worden. Om de bestelling af te handelen, moet je echter wel een account aanmaken, maar dat gaat snel en gemakkelijk. Bruneau geeft ook een catalogus uit en in de webwinkel kan men met de optie 'Snel bestellen' direct de codes uit de catalogus intikken, aantal invoeren en bestellen.
Bruneau.nl levert en factureert vanuit Frankrijk en indien u over een BTW-nummer beschikt, factureert Bruneau met verlegging BTW (0%).
Levering vanuit eigen voorraad vindt binnen 24 uur plaats, indien producten rechtstreeks van de leverancier worden verzonden is de termijn 2 tot 16 dagen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen