Brillen24 kortingscode

Brillen24 kortingscode

Brillen24 kortingscode De online brillenwinkel waarbij je flink kunt besparen op de aanschaf van een nieuwe bril. Dezelfde kwaliteit als bij een opticien keten maar dan stukken voordeliger. Er zijn verschillende soorten zoals enkelvoudig, multifocaal maar ook zonnebrillen. Het is een van oorsprong Duitse webwinkel maar zit tegenwoordig in meerdere Europese landen. Als u een aanvullende verzekering heeft wordt de bril vaak volledig of deels vergoed. Lees hiervoor de polisvoorwaarden door.

Deze aanbieder is ook onder meer bekend van de tv reclames op SBS6 en Veronica. Alle bestellingen worden verzonden door pakketbezorger DHL.Er zijn bijna 700 monturen beschikbaar, wat vrij veel is voor een opticien.

De klantenservice is op doordeweekse dagen geopend tot 6 uur in de avond en in het weekend gesloten. Ook kunt u mailen als u een vraag heeft.

Voor de Brillen24 kortingscode kijkt u snel hieronder. Vaak kunt u er mee besparen op de verzenkosten. Ook als er andere interessante acties zijn van Brille24 zullen wij deze hieronder tonen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen