Bresser online kortingscode

Bresser online kortingscode

Bresser online kortingsbon Ontdek de wereld met de producten van Bresser

Bresser-online.nl is een onderdeel van Folux. Het merk Bresser is namelijk zo populair en kent zo een uitgebreid, compleet assortiment dat importeur Folux een aparte webshop heeft ingericht voor alle Bresser producten. Van verrekijkers tot statieven en wildcamera’s: alle producten vind je op deze website.

Overzichtelijk
De webshop van Bresser-online.nl is overzichtelijk ingedeeld waarbij je links in de navigatie een lijst hebt met de verschillende productcategorieën. Overigens is deze geheel op alfabet. Zo vind je snel en gemakkelijk de productgroep die je zoekt.

Voorwaarden
Daarnaast worden de voorwaarden van de webwinkel duidelijk gecommuniceerd met de bezoeker. Zo staat er boven aan te lezen dat je geen verzendkosten betaald bij bestedingen van € 50,- of hoger. En dat wanneer je voor 15:00 uur bestelt, je de bestelling de volgende werkdag al in huis hebt. De andere voorwaarden (zoals betaalmogelijkheden, webshop keurmerk en beoordelingen van andere klanten) zijn op overzichtelijke wijze opgenomen op de website. Daarnaast hoef je ook niet te zoeken naar het telefoonnummer van de klantenservice: deze staat rechtsboven iedere pagina van de webshop.

Assortiment
Het assortiment van Bresser bestaat uit optische instrumenten. Denk hierbij aan telescopen, verrekijkers en nachtkijkers. Ook camera’s behoren tot het assortiment, evenals diverse accessoires om het gebruik van een telescoop of camera te vergemakkelijken. Het uitgebreide assortiment van Bresser biedt instrumenten en producten voor beginners tot gevorderden. Folux is de exclusieve importeur in Nederland en België van de producten van Bresser. Folux importeert ook andere merken. Via de ‘Wie wij zijn’ pagina vind je makkelijk ook de andere merken en bijbehorende webshops terug.

Aanschaf in een winkel
Naast de mogelijkheid om de producten van Bresser online te kopen, biedt de website ook een overzicht van winkels waar je de producten kunt bekijken en kopen. Echter hebben niet alle winkels het gehele assortiment op voorraad. In dit overzicht is daarom opgenomen welke productlijnen (Junior, Microscopen, Spotting scopes, Telescopen, Verrekijkers en Weerstations) je bij de betreffende winkel kunt terugvinden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen