Brandsupply kortingscode

Brandsupply kortingscode

Brandsupply kortingscode vBrandsupply is een vooruitstrevend online platform waar grafisch ontwerp wedstrijden worden uitgeschreven. De opdrachtgever stelt een bedrag beschikbaar, de winnaar maakt het winnende ontwerp en wint het bedrag.

Opdrachtgevers
De opdrachtgevers zijn zeer divers, van grote bekende merken, tot kleine, lokale bedrijven. Het platform biedt voor opdrachtgevers een goede manier om een bijvoorbeeld een logo, huisstijl of website professioneel te laten ontwerpen. Bovendien zijn er vaak vele inzendingen (gemiddeld ruim 60 per opdracht) en kan de opdrachtgever de meest passende inzending kiezen. De aanbetaling ligt tussen de € 29.99 en €49,99 en bij succes tijdens een uitgeschreven wedstrijd, liggen de kosten ongeveer tussen de € 220,- en € 430,-. Een ontwerpbureau is vaak veel duurder en bied maar één optie.

Deelnemers
Deelnemers krijgen de kans om zelf geld te verdienen met de opdrachten. Er zijn deelnemers die letterlijk tientallen opdrachten hebben gewonnen. De verdiensten liggen gemiddeld tussen de € 100,- en € 500,- per opdracht, afhankelijk van de opdracht zelf. Er zijn wedstrijden voor onder andere het ontwerpen van een logo, huisstijl, website, flyer of het bedenken van een bedrijfsnaam.

Brandsupply biedt deelnemers geen vast inkomen, de opdracht moet ten slotte eerst gewonnen worden. Wel kun je er een aanzienlijk inkomen mee genereren. Reken maar uit wat de deelnemers die tientallen opdrachten hebben gewonnen verdienen… Uiteraard vereist het structureel winnen van wedstrijden kwaliteit, inzet en tijd.

Resultaat telt
Het belangrijkste kenmerk van de site is, dat het ontwerpresultaat telt. Het resultaat dat het beste bij de opdrachtgever aansluit, wint de prijs. Er wordt niet gekeken naar je C.V., opleiding, achtergrond en ervaring. Hierdoor is brandsupply een eerlijk platform om dergelijke wedstrijden te organiseren.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen