Bootswebshop kortingscode

Bootswebshop kortingscode

Bootswebshop kortingscode Op zoek naar een online warenwinkel die thuis is in verzorging, gezondheid en welzijn met de hoogste kwaliteit? Dan is de webshop van het merk Boots wat voor jou. Bij Boots apotheek kun je terecht voor al je recept en zelfzorgmiddelen. Daarnaast heeft Boots ook een grote collectie cosmetica en verzorgingsproducten. Alles in de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Boots apotheek
Boots apotheek heeft al meer dan 160 jaar ervaring in gezondheid en beauty en beschikt over winkels in verschillende landen. In 2009 opende Boots voor het eerst haar deuren in Nederland en de winkelketen groeit ook hier in Nederland. Boots staat bekend om haar hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook is dit online te merken. Boots apotheek heeft ook in haar webshop veel acties en sales. Zo geniet je altijd van de beste producten voor een voordelige prijs.

In de webshop kunt u de hele collectie van Boots vinden. Zij hebben een groot assortiment cosmetica, bad & body, health en cadeaus. Bij Boots kunt u terecht voor o.a. de volgende merken: Botanics, No7, Boots Extratcs, Champneys, Soltan en 17.

De beste service
Ook geniet u online van de beste service. U kunt altijd met uw vragen heel makkelijk terecht bij de klantenservice van Boots zowel telefonisch als per e mail. Met al uw vragen over de producten en over uw eigen zorgen wordt u geholpen en kunt u deskundig advies krijgen. Wanneer u een bestelling boven de 35 euro doet wordt die bestelling gratis bij u geleverd. De levering is al binnen 1 a 2 werkdagen.
U kunt veilig betalen met onder andere Ideal en wanneer u bestelling niet naar wens is kan die binnen 14 dagen gewoon geretourneerd worden.

Dus bent u op zoek naar een gespecialiseerde online apotheek waar u voor uw zorg, beauty en wellnes terecht kan? Boots apotheek staat voor uw klaar.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen