Boomhiemke actiecode

Boomhiemke actiecode

Boomhiemke actiecode Boomhiemke is een vakantiepark gelegen op het eiland Ameland. Op onze website vind je al onze aanbiedingen zodat je gelijk kunt boeken en beginnen met het plannen van je volgende vakantie.

De ligging
Het vakantiepark Boomhiemke ligt op één kilometer van de prachtige stranden en ligt tegen het natuurgebied Jan Roepesheide. Ook is het pittoreske dorpje Hollum op loopafstand van het vakantiepark zodat je iets moois te bezichtigen hebt tijdens je vakantie. Op boomhiemke.nl vind je veel informatie over Ameland en de vele activiteiten die het hele jaar door plaatsvinden.

Evenementen aanbiedingen
Wil je een sportieve vakantie of juist genieten van de rust van het mooie eiland Ameland? Neem dan een kijkje bij onze evenement arrangementen, hier vind je bepaalde pakketten zodat je mee kunt doen aan een evenement dat bijvoorbeeld twee dagen duurt. Je vind bij elk arrangement een duidelijke uitleg over wat er in de prijs inbegrepen is.

Voor elke smaak een accommodatie
Of je nu wil overnachten in een bungalow, een villa of een cottage, je kunt altijd een accommodatie naar je smaak vinden bij Boomhiemke. Door de verschillende maten accommodatie kun je met de hele familie, vrienden of gewoon met z'n tweetjes komen.

Er is altijd wat te beleven
Op vakantiepark Boomhiemke is een animatie team voor de kinderen aanwezig tijdens de schoolvakanties zodat deze zich nooit zullen vervelen. Hierdoor kunnen de ouders lekker over de prachtige stranden gaan wandelen of genieten van één van de vele faciliteiten die wij bieden. Op onze site staan al deze faciliteiten duidelijk beschreven.

Aanbiedingen en kortingen
Wij hebben regelmatig kortingen en speciale acties voor je op onze website, vergeet dus niet te kijken onder het menu "aanbiedingen" om een heerlijke vakantie te boeken op het waddeneiland Ameland.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen