Boetiek4kids kortingscode

Boetiek4kids kortingscode

Boetiek4kids verkoopt online kinderkleding, zowel voor jongens als meisjes. In hun uitgebreide kindermode collectie zijn merken te vinden zoals Another World kidswear, Seguro, No Tomatoes en Trentino. Hun collectie is afwisselend en wordt uitgebreid. Zowel voor meisjes- als jongenskleding kan je hier goed terecht. Naast kleding verkoopt boetiek4kids ook slippers van het merk Trentino.

De shop kent als het ware twee delen, namelijk de nieuwe collectie en de kindermode outlet. In de nieuwe collectie vindt je de nieuwste jongens- en meisjes kleding. Bent u op zoek naar goedkopere kleding? Dan kan je bij de kindermode outlet kijken. In de kindermode outlet vindt je merkkleding die afgeprijsd is. Daardoor kan je ook met een wat kleiner budget terecht bij boetiek4kids voor leuke en kwalitatief goede kleding voor je kinderen.

Boetiek4kids is bezig om hun collectie verder uit te breiden. Is er een bepaald merk dat je graag in hun shop terug wilt zien? Dan kan je dat altijd aan hen laten weten via het contactformulier op hun website.

Nadat je online je kinderkleding hebt uitgekozen, betaal je bij boetiek4kids via iDEAL. Je hoeft bij deze webshop geen verzendkosten te betalen. Dit geldt voor verzendingen binnen Nederland. Nadat je de bestelling hebt geplaatst en betaald, wordt je kleding direct ingepakt en verstuurd. De bestelling wordt in de meeste gevallen binnen één tot drie werkdagen bezorgd. Wanneer je in het weekend besteld en met iDeal betaald wordt je bestelling op maandag verstuurd.

Als de kleding die je hebt besteld niet past, of toch niet is wat je wilde, kan je het artikel retourneren. Je kan hierbij het aankoopbedrag terugkrijgen. De kleding dient wel in originele staat en onbeschadigd te worden geretourneerd. Retourneren dient binnen 7 werkdagen na de ontvangst van je bestelling te gebeuren. Daarnaast is het belangrijk om de factuur/order mee te sturen, anders kan je retourzending namelijk niet in behandeling worden genomen. De kosten van de retourzending voor de klant. Wanneer je een artikel wilt ruilen en boetiek4kids daarom opnieuw een pakket aan je verzendt, zijn de kosten hiervan ook voor jezelf.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen