Boekencentrum kortingscode

Boekencentrum kortingscode

Boekencentrum kortingscodeSteeds meer mensen stappen over op E-books, maar boeken zijn nog altijd verkrijgbaar bij boekencentrum.nl. Veel mensen vinden het namelijk toch fijner om boeken vast te kunnen houden. Bovendien ben je met boeken niet afhankelijk van een E-reader. Zodra de batterijen van de E-reader op zijn of kapot zijn, ben je meteen alle boeken kwijt.

Boekencentrum uitgevers is opgericht in 1935 en is actief op het gebied van theologie, filosofie, cultuur, zingeving, literatuur en lifestyle. De boeken die ze verkopen bevatten dan ook die thema’s.

Boekencentrum gaat echter ook met zijn tijd mee. Op hun site is het ook mogelijk om Ebooks te kopen. Wanneer je op vakantie gaat kunnen E-books handig zijn, omdat je dan niet zoveel bagage mee kunt nemen. Wanneer je E-books koopt, heb je alleen een E-reader nodig. Hier kun je alle E-books op lezen.

Daarnaast kun je leuke apps downloaden voor op jouw telefoon of tablet. Voor een klein bedrag heb je hier een lange tijd veel plezier aan. Een app die je bijvoorbeeld kan downloaden is “Like God” van Willeke Herwig-Donker. In deze app worden thema’s uitgediept aan de hand van de Bijbel. Er staan Bijbelgedeelten in die je kunt lezen en een uitwerking daarvan. Ook staan er korte samenvattingen die je kunt gebruiken op Facebook of Twitter. Op boekencentrum.nl vind je een uitgebreid aanbod aan leerzame apps.

Vind je een boek of E-book te lang? Dan is er ook nog de mogelijkheid om tijdschriften te kopen. Deze maand staat tijdschrift “Woord & Dienst” in de aandacht. Hierin wordt ingegaan over het feit dat geloof het leven een richting geeft, en hoe dat dan wordt uitgewerkt en onderbouwd.

Het is bij boekencentrum.nl mogelijk om via Ideal te betalen. Om iets te bestellen hoef je je niet te registreren. Is uw bestelling op voorraad? Dan wordt de bestelling binnen twee werkdagen geleverd. Boekencentrum.nl staat open voor vragen en klachten. Zit je ergens mee? Stuur dan gerust een e-mail.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen