Boek.net kortingscode

Boek.net kortingscode

Boek.net kortingscode Bij Boek.net kan je je hart ophalen als je van lezen houdt. Met in totaal meer dan 3 miljoen titels in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, zal er ongetwijfeld wel iets van jou gading bij zitten. Niet enkel voor nieuwe boeken kan je hier terecht, maar ook tweedehandsboeken worden op deze site te koop aangeboden. Natuurlijk kan je hier ook voor E-books terecht, ze hebben er meer dan een half miljoen!
Boek.net is onderdeel van de Nederlandse Boek Onderneming B.V. Uit Capelle aan den Ijssel. Het bedrijf is in 1999 opgericht en richt zich voornamelijk op de Nederlandse en Belgische markt.

De boekwinkel

Ondanks het zeer grote aanbod aan boeken, is het zeer eenvoudig de door jou gezochte categorie boeken te vinden. In het hoofdmenu boven in het scherm kan je al gelijk kiezen tussen Nederlandse of buitenlandse boeken. In de openklappende 'dropdown' menustructuren kan je je selectie verder specificeren. Als je naar een specifiek boek opzoek bent en je weet het ISBN-nummer, dan is het ook mogelijk hierop te zoeken.
Aan de linkerkant van je scherm staan de boeken gesorteerd op categorie, onderwerp, prijs, bindwijze, verschijningsjaar en trefwoord. Genoeg mogelijkheden dus om direct naar de door jou gewenste categorie boeken te klikken. Je zult je trouwens verbazen over de grote aantallen boeken die er in sommige categorieën te krijgen zijn!
Bij Boek.net kan je ook zelf je uitgelezen boeken verkopen. De financiële transacties worden door de site afgehandeld en jij stuurt de boeken direct naar de klant. Daarna wordt het geld door Boek.net naar jou overgemaakt. De kosten zijn 10% van de vraagprijs van het boek plus 99 cent per verkocht boek.

De bestelling

Bestellen gaat snel en eenvoudig, zoals je van een gespecialiseerde webshop mag verwachten. Als je je winkelwagentje bekijkt, kan je er nog voor kiezen om de boeken in te laten pakken. Om de bestelling af te kunnen handelen, moet je wel eerst een account aanmaken. Daarna controleer je je bestelling en geef je aan hoe je wilt betalen en de boeken worden verzonden met PostNL. Op de site van Boek.net kan je de status van je bestelling bekijken.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen