Boarderworld kortingscode

Boarderworld kortingscode

Boarderworld kortingscode Op boarderworld.com is een groot aantal artikelen te vinden voor de beoefenaar van de verschillende boardsporten. Op het gebied van snowboarden, skateboarden en surfen zijn zowel de boards, beschermende en bijpassende kleding en andere accessoires verkrijgbaar.
Er kan zowel op merknaam als op type product door de site gebladerd worden en artikelen in de aanbieding en andere speciale acties staan duidelijk aangegeven op de startpagina van de site. De site vermeld ook duidelijk dat andere kortingscodes niet werken op producten die al reeds in de aanbieding zijn of onderdeel van een actie.

Boarderworld is in 2010 opgericht door Armand Verhoef, die jarenlang actief in de wereld van het snowboarden ver voordat de sport de brede aanhang kreeg die het vandaag geniet. Na het stoppen als wedstrijddeelnemer en instructeur is hij in de retail gaan werken en combineert nu zijn liefde voor grafisch ontwerp en de wereld van de boardsports op de best mogelijk manier: een website voor boardingartikelen.

De site staat met deze achtergrond gelukkig ook goed bekend om de service naar de klant. De reactietijd op vragen en het feit dat zowel via e-mail als telefonisch contact kan worden opgenomen zorgt ervoor dat mensen tevreden zijn over hun aankoop en de afhandeling ervan.
Deze professionaliteit wordt gecombineerd met een breed en goed aanbod en de site zegt dan ook eerlijk: wij zijn niet de goedkoopste aanbieder. Maar met de kennis en service die bij het brede scala aan producten geleverd wordt hoopt de site dat verschil te waard te maken.
De site is ook aanwezig op een reeks van social media die gebruikt wordt om zowel de klant op de hoogte te houden van nieuwe aanbiedingen als om feedback te vragen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen