Blurb kortingscode

Blurb kortingscode

Korting Blurb Wil jij een fotoboek maken dan moet je bij Blurb zijn. Van trouwalbum tot eigen kookboek, het is allemaal mogelijk bij Blurb. Er wordt gezorgd voor het afdrukken en het afleveren, u heeft verder nergens omkijken naar. Alle boeken zijn van professionele kwaliteit. Als jij zelf een boekt hebt geschreven kan je hem gelijk te koop aanbieden in de webwinkel. U kunt kiezen uit 3 mogelijkheden, de meest gekozen is Blurb Booksmart en gratis te downloaden. Weet je niet welke tool je het beste kan gebruiken laat je dan adviseren.

Wil jij je eigen boek in veelvoud afdrukken dan krijg je korting, geldig vanaf 7 exemplaren. Nodig vrienden uit en ontvang 15 euro voor jouw vrienden en voor jouw op de speciale referrer pagina. Alle prijzen kunt u bekijken op de speciale overzichtspagina.

De klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Voor tips en ideeën bekijk je de inspiratiepagina.
Heb jij een pdf bestand en wil je die graag bundelen, laat het dan via de slimme tool van Blurb afdrukken. Ben jij een sociale media verslaafde bekijk dan de mogelijkheden van het maken van een Facebook of Instagram boek. Op de pagina ondersteuning kan je hulp vragen voor het gebruik van kleuren en lettertypes. Ook voor het afdrukken van een zakelijk geschenk, zeker in combinatie met de kwantumkorting. Wil je meer dan 250 exemplaren laten afdrukken vraag dan een offerte op maat aan. Neem jij een harde of een zachte kaft, je hebt de keuze uit verschillende formaten en soorten papier. Bestel jij wat voor de eerste keer dan krijg je vaak extra voordeel op je bestelling.

Voor de laatste korting Blurb 2013 kijk je op onderstaande pagina. Als wij een nieuwe Blurb kortingscode 2013 vinden zal je deze bij ons vinden. Begin vandaag nog met het maken van een eigen boek en pak die korting Blurb 2013.

 1. Alle
 2. Actief
 3. Verlopen
 • Kortingscode Blurb 2013
  Klik voor code & open website
  Actie is verlopen 

  Kortingscode Blurb 2013

  Met de Blurb korting 2013 ontvangt u vijftien procent korting als u een nieuwe klant bent. Met deze korting actie kunt u een hoop geld besparen. U hee..