Blokker actiecode

Blokker actiecode

Blokker actiecode 2014 Blokker: wie kent dit warenhuis niet? Met een groot assortiment aan huishoudelijke producten is dit een van de meest succesvolle warenhuizen van Nederland. Maar ook in België timmert Blokker goed aan de weg met meer dan tweehonderd winkels. Een internet site ontbreekt natuurlijk niet. Op Blokker.nl kun je allerlei huishoudelijke producten bestellen en deze thuis laten bezorgen of zelf afhalen in de winkel.

Website: www.blokker.nl
Op de Blokker website vindt je in een handig overzicht de diverse huishoudelijke producten terug. Deze worden gepresenteerd in de kenmerkende Oranje Blokker kleuren. De laatste acties ontbreken niet en je kunt de meest recente folder via de website bekijken. Bestellingen worden snel geleverd. Indien je voor 14:00 iets bestelt, wordt het de volgende dag geleverd. Mits op voorraad natuurlijk. Afhalen in de winkel kan natuurlijk ook. Betaling gaat eenvoudig via Ideal of Creditcard. Blokker.nl beschikt vanzelfsprekend over het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Geschiedenis: De gebroeders Blokker
De geschiedenis van Blokker begint eigenlijk in 1896, toen Jacob Blokker en zijn vrouw in Hoorn een winkel openden, waar zij goedkope ijzerwaren en hout verkochten. Dat was destijds zo'n groot succes dat er al snel vier andere panden werden geopend. In de jaren dertig kwam de naam Blokker pas echt tot leven, toen de vier zonen van Jacob winkels begonnen te openen in Utrecht, Amsterdam en Haarlem. Zij deden dit onder de naam 'Gebroeders Blokker'. Uiteindelijk kwamen er steeds meer vestigingen en groeide Blokker uit tot de landelijke winkelketen die het nu is. Intussen behoort Blokker tot de Blokker Holding B.V. Tot deze holding behoren nog maar liefst veertien andere winkelketens, waaronder: Xenos, Marskramer, Bart Smit, Leen Bakker, en Intertoys. De holding is aktief in elf landen en heeft bij elkaar meer dan 2900 vestigingen. De omzet van dit concern bedroeg in het jaar 2011/12 meer dan 2.5 miljard euro.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen