Bloemen specialist kortingscode

Bloemen specialist kortingscode

Bloemenspecialist kortingscode Wie wil er nu geen bloemetje cadeau krijgen? Een bloemetje krijgen geeft u altijd het gevoel dat u bijzonder bent en gewaardeerd wordt door andere mensen. Dat is een gevoel dat u zelf prettig vindt om te ervaren, maar het kan ook ontzettend fijn om dat aan andere mensen te geven. Bij bloemen-specialist.nl weten ze dat als geen ander en daarom kunt u online een bloemetje laten bezorgen bij iemand die u erg dierbaar is. Wanneer u voor 5 uur in de middag een bloemetje bestelt, dan wordt deze de volgende dag nog afgeleverd!

Volop keuze uit diverse boeketten

Bij bloemen-specialist.nl kunt u kiezen uit verschillende boeketten. Elke bos bloemen heeft 7 dagen vaasgarantie. Ze kunnen dus een week staan bij degene aan wie u het bloemetje schenkt! De bloemen kunnen in heel Nederland worden bezorgd voor een bedrag van maar € 7,95. Daar kunt u het niet voor laten natuurlijk! U kunt de betaling direct online regelen, in een beveiligde omgeving. De bloemen-specialist.nl staat voor snel, vakkundig en fleurig bloemen leveren op het juiste moment aan een geliefde persoon.

Diverse voordelen

Natuurlijk kunt u ook altijd rozen bestellen voor een geliefde. Dat is niet alleen leuk voor Valentijnsdag, maar juist ook op een moment dat iemand het niet verwacht. Als ondernemer geniet u daarnaast nog van vele voordelen. Want u kunt namelijk ook eerst een offerte opvragen, voordat u daadwerkelijk een bloemetje gaat bestellen. Uiteraard kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief. U blijft dan voortdurend op de hoogte van allerlei leuke aanbiedingen en acties van de bloemen-specialist.nl.

Een uitstekende dienstverlening

Uiteraard kunt u voor vragen altijd terecht bij de klantenservice. Van maandag tot en met vrijdag zijn de mensen van bloemen-specialist.nl bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Dat is heel handig wanneer u bijvoorbeeld een advies nodig heeft voor het regelen van bloemen bij een begrafenis of crematie. Voor elke gelegenheid heeft bloemen-specialist.nl bloemen. Brengt u daarom gerust een bezoek aan de website en geef uzelf of een ander een mooi cadeau.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen