Bloembollenkopen kortingscode

Bloembollenkopen kortingscode

Bloembollenkopen kortingscode
De winter staat weer voor de deur, dus moeten we ons weer voorbereiden op de lente en zomer! Raar? Niet voor de bloembollenkwekers uit Westfriesland, de tulpenbollen bijvoorbeeld moeten in december toch echt al in de grond liggen. Bloembollen voor de lente en voor de zomer, op Bloembollenkopen.nl heb je ruime keus. Hier kan de particulier, zowel als de groothandel terecht om zich alvast op het voorjaar voor te bereiden.
Bloembollenkopen.nl is onderdeel van van Koeman flower bulbs, welke ook bloembollen aan onder andere Frankrijk, Engeland en Duitsland levert. Het Westfriese bedrijf van de familie Koeman houdt zich al eeuwen bezig met de teelt van bloembollen. Rond 1960 is men begonnen met export naar Engeland en in 2007 werd de webshop Bloembollenkopen.nl geopend.

Bollen, planten en zaden

Op Bloembollenkopen.nl zijn niet alleen bloembollen te verkrijgen, maar ook planten, bloemzaden en (sier)grassen. Van Aardbeien tot Zonnehoed, van siergras tot winterwortels, je kan het bij Bloembollenkopen.nl vinden. Natuurlijk zijn verwante producten als meststoffen voor planten, bloemen, bomen en gazon alsook bestrijdingsmiddelen in de webwinkel te verkrijgen.
De webwinkel is overzichtelijk en duidelijk, ook voor hen die geen verstand van bollen en planten hebben. Bij alle producten staat duidelijk omschreven wanneer er geplant of gezaaid moet worden en welke standplaats het beste is. Indien een product niet beschikbaar is, wordt het voor je besteld als je dat wilt. Bij Bloembollenkopen.nl zijn ze zo zeker van de kwaliteit van hun producten, dat men zelfs bloeigarantie geeft!
En heb je wel eens aan bloembollen als relatiegeschenk gedacht, origineel toch? Neem eens een kijkje bij bloembollenkopen.nl!

Bestelprocedure en aflevering

Bestellen gaat snel en eenvoudig bij Bloembollenkopen,nl, een account aanmaken is niet nodig. Vul je winkelwagentje, vul je gegevens in, geef aan hoe je betaalt en wacht tot het thuis bezorgd wordt.
Je kan betalen met creditcard, Paypal, iDeal of met een overschrijving.
Bloembollenkopen.nl is een groothandel en verplicht daarom een minimum orderbedrag van €9.95 per order. Ook wordt er per order €6.95 aan bezorgkosten in rekening gebracht. De producten worden verpakt in een geschenkverpakking en de doos wordt tevens beschermd tegen weersinvloeden. Dit om te verzekeren dat de producten in goede staat worden afgeleverd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen