Biqq actiecode

Biqq actiecode

Biqq actiecode Goed nieuws voor alle fietsliefebbers: biqq.nl is de site voor de actieve wielrenner! Verrassend veel racefietsen , mountainbikes, bmx, downhill en fietsonderdelen koop je voortaan makkelijk online.

Over Biqq.nl

Wegens de succesvolle groei van het internet aankopen, biedt bigg.nl als online wielershop ruim 5000 goederen aan. Het assortiment is breed en uitgekiend met diverse bekende merknamen. Vanuit de afhaalbalie te Zwolle verwerken de entousiaste medewerkers je verzending. Daar kan je ook telefonisch of via mail terecht voor gratis advies tijdens de werkuren. De site wordt wekelijks aangevuld met de allernieuwste snufjes. Klantgericht werken is het motto achter het succes van deze site!

Opbouw van de site

Biqq.nl is overzichtelijk opgedeeld in vier hoofdcategorie├źn: mountainbike, racefiets, fietsonderdelen en bmx/downhill. In de linkerkolom vindt u een gedetailleerd overzicht per categorie. Tussen deze items kan je vlot online navigeren. Een zoekfilter helpt je in het assortiment. Ieder item wordt kort maar correct met foto, omschrijving en prijs voorgesteld. Wat je ziet is all-inn. Er komen met andere woorden geen extra kosten bij je bestelling. Ook de levertijd, die graag miniem gehouden wordt, staat vermeld.

Voordelen

De site biedt enkele belangrijke voordelen. Je goederen worden gratis verstuurd bij een aankoop boven 50 euro. De levering gebeurt snel op het gewenste adres. Als klant heb je tot 14 dagen na aankoop recht om je goederen te retourneren. Doordat dit een onlineshop is, wordt op vele kosten bespaart waardoor dit ten goede komt van de klant: Biqq.nl werkt met zeer scherpe prijzen. Koopjes kun je vinden in de outlet-rubriek.

Bestellen en betalen

Indien je een bepaalt product wil aankopen, dan kan je een virtueel winkelkarretje vullen. Dit kan je steeds wijzigen voor je effectief gaat betalen. Jouw aankooplijstje wordtoverzichtelijk weergegeven. Na het invullen van je persoonlijke gegevens kan je betalen op verschillende veilige manieren. Jouw betaling wordt bevestigd via mail en bevestigd met een ordernummer en de code voor de verzendstatus van jouw pakketzending.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen