Biovitamins kortingscode

Biovitamins kortingscode

Biovitamins kortingscode Op biovitamins.nl is er een uitgebreid aanbod aan biovitamins, natuurlijke vitamines, mineralen, supplementen en superfoods. De producten die je daar kunt kopen zijn gefocust op het welzijn van mensen. Daarnaast heeft biovitamins.nl ook nog de kopjes “sport en eiwit”, “uiterlijk” en “kind & baby”.

Voor een goede gezondheid is het belangrijk om gevarieerd te eten en voldoende te bewegen. Je kunt met behulp van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum controleren of je goed gevarieerd eet. De schijf heeft vijf verschillende categorieën. Uit elke categorie moet je voldoende eten binnenkrijgen op een dag. Naast gezond eten is het ook belangrijk om regelmatig te sporten. Hierbij kan je denken aan minstens een half uur per dag. Het is niet nodig om een half uur achter elkaar te sporten, je kunt het ook verdelen over de dag.
Voedingssupplementen zijn er om je gezondheid te ondersteunen. Naast een gezonde levensstijl helpen zij jou gezond te houden. De verschillende vitaminen die verkrijgbaar zijn, zijn: vitamine A, vitamine B, vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine K en de multivitaminen. In de multivitaminen zijn alle vitamines in één tablet samengevoegd.

De mineralen die je lichaam nodig heeft zijn magnesium, kalium, calcium, chloor, natrium, fosfor en spoorelementen. Ook bij de mineralen zijn er tabletten die alle mineralen samenvoegen. Deze zijn verkrijgbaar onder de naam “Multi Mineralen Complex”.

Daarnaast zijn er op biovitamins.nl ook overige supplementen verkrijgbaar, zoals antioxidanten, probiotica, 5-HTP, stevia, glucosamine, omega 3, aminozuren en echinacea.

Tijdens het trainen kunnen eiwitten bijdragen aan een snellere spieropbouw. Onder het kopje “sport & eiwit” kun je die eiwitten vinden. Eiwitpoeder kun je samenvoegen met yoghurt, waardoor je lekkere tussendoortjes voor jezelf creëert.

De verzendkosten op biovitamins.nl zijn 4,95 euro voor bestellingen in Nederland, 5,95 euro voor bestellingen in België en 7,95 euro voor bestellingen in Duitsland. Bij orders boven de 60 euro is er gratis verzending.

De bestellingen worden bovendien snel bij jou thuis geleverd. Bij bestellingen voor 18:00, heb je de volgende dag al jouw pakketje thuis. Heb je vragen of klachten? Bel dan naar de klantenservice. De klantenservice is van 10:00 tot 21:00 bereikbaar.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen