Bike4travel kortingscode

Bike4travel kortingscode

Bike4travel kortingscode Bike4travel is een online winkel gespecialiseerd in alles wat met fietsen te maken heeft. Zo vind je bij hen verschillende soorten fietsen van merken als Koga, Idworx en Avaghon. Daarnaast hebben zij een groot assortiment aan verschillende fietsaccessoires, zoals fietshelmen, bagagedragers, spiegels en verlichting. Ook kun je bij hen terecht voor fietsonderdelen, zoals spaken, kettingbladen en naven. Bike4travel verkoopt producten van merken als Agu, Cyclus, Carrera en Brooks.

Assortiment
Bike4travel richt zich met haar assortiment op toerfietsers, vakantiefietsers en wereldfietsers. Naast fietsen en fietsaccessoires vind je dus ook verschillende kampeerartikelen in het assortiment, waaronder tenten, slaapzakken, matrassen en waterfilters. Voor rugzakken, brillen, schoenen en fietsboeken kun je ook bij Bike4travel.nl terecht. Tevens verhuren zij fietsen. Als laatste vind je op de website van Bike4travel ook tips en informatie voor het maken van een fietsvakantie.

Geschiedenis
De webwinkel van Bike4travel.nl bestaat al sinds 2003 en is opgericht door de fanatieke fietsers Marco en Chantal de Wit. Als wereldfietsers hebben zij in totaal 45000 kilometer gefietst door vijf continenten. Inmiddels heeft Bike4travel.nl ook een fysieke winkel in Rotterdam met daarbij een magazijn en een werkplaats.

Visie
Bike4travel.nl verkoopt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten die tegen een stootje kunnen. Deze producten zijn geschikt voor het maken van fietsreizen over de hele wereld. Daarnaast willen zij een zo gevarieerd mogelijk assortiment bieden met daarin alles wat je nodig hebt voor het maken van een fietsvakantie. Als laatste bieden zij lage prijzen en een korte levertijd.

Advies
Omdat de eigenaren zelf veel ervaring hebben met het maken van fietsreizen, kunnen zij klanten voorzien van een uitgebreid advies wat betreft verschillende merken en soorten fietsen, materialen en accessoires. Zij maken daarbij een afweging tussen eenvoud en comfort. Daarnaast kunnen zij ook gerichte adviezen geven wat betreft verschillende landen en streken. Voor advies kun je het beste langskomen bij de winkel van Bike4travel in Rotterdam. Het is dan ook mogelijk om een proefrit te maken.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen