Bijzonder mooi kortingscode

Bijzonder mooi kortingscode

Bijzonder mooi kortingscode Op zoek naar leuke design spullen? Of zoekt u iets origineel?
Neem eens een kijkje op de website bijzondermooi.nl.
Bijzondermooi.nl biedt als het ware mooi Dutch design dat zowel betaalbaar, herkenbaar, origineel en zelfs dagelijks te gebruiken is. U vindt er ook de laatste nieuwe trends op gebied van wonen.
Een beetje geschiedenis:
Bijzondermooi.nl is ontstaan in 2006 door Sandra Jacobs. Deze dame had toen al een voorliefde voor mooie ontwerpen en design spullen. Met deze webshop wil ze het publiek laten kennismaken met haar voorliefde voor mooie spullen.
De inhoud van de webshop:
De website is ingedeeld in verschillende rubrieken.
Een eerste rubriek zijn de “new arrivals” waar u de laatste nieuwe trends op gebied van wonen kan terug vinden.
U vindt ook een rubriek “sales” voor de laatste koopjes terug te vinden.
Dan staan alle spullen geklasseerd volgens de rubriek waartoe zij behoren zoals boeken, buiten, kaarten, katten accessoires, kids, objecten en nog veel meer.
De site geeft u ook een mogelijkheid om zelf een cadeau te zoeken per prijscategorie. Bent u op zoek naar een designer cadeau van maximum 15 euro, dan kan u dit gerust invoeren op de site. De zoekopdracht wordt gemakkelijk weergegeven. Zo vindt u ook een speciale categorie met kraamgeschenken en relatiegeschenken weer die u de mogelijkheid geven gericht te zoeken en het cadeau te kiezen wat u zoekt.
Bijzondermooi.nl toont u ook de designers waarmee zij samenwerken. U vindt steeds een korte beschrijving van de designer zelf en over de producten die zij verkopen en ontwerpen.
Levering en betaling:
Indien u bestelt en betaalt voor 14u, dan wordt de bestelling de dag zelf al verzonden. U vindt ook steeds de levertijd van elk product terug bij de beschrijving die erbij hoort.
U kan veilig betalen met creditcard, IDeal en PayPal.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen