Bigsizeshirts kortingscode

Bigsizeshirts kortingscode

Bigsizeshirts kortingscode Wanneer je overgewicht hebt, breed geschouderd bent of lang heb je vaak mode in een maatje meer nodig. Dat geldt voor zowel heren als dames. Maar het is vaak best lastig om mooie kleding voor een betaalbare prijs te vinden die goed past bij je postuur. Gelukkig is er Bigsizeshirts.com. Deze webshop is gespecialiseerd in een maatje meer, tot wel 8XL!

Heren & damesmode
De webshop is vooral gericht op mode voor heren, maar er staan ook een aantal damescategorieën op, waaronder diverse broeken. Want naast shirts biedt Bigsizeshirts.com ook andere kleding aan, zoals fleecetruien, broeken en zelfs ondergoed. Maar de nadruk ligt wel op bovenkleding, zoals mooie T-shirts van hoge kwaliteit en poloshirts. Verkrijgbaar vanaf XXL.

Overzichtelijke website
De webshop homepage biedt een overzicht van een aantal toppers uit de collectie. Ook maakt de webshop meteen duidelijk wat je kwijt bent aan verzendkosten bij je bestelling (in Nederland is dat € 3,75, voor België betaal je € 6,95. Ook kun je snel het telefoonnummer van de klantenservice vinden. Altijd handig als je vragen hebt over een bestelling of product uit de webshop. Bij de navigatie (aan de linkerkant van de pagina) vind je alle modecategorieën van Bigsizeshirts.com. Maar ook vind je diverse andere categorieën, zoals drogisterij of knuffeldieren. Door op deze links te klikken kom je in andere, bevriende webshops terecht.

Makkelijke betaalmethoden
Je kunt je bestelling eenvoudig afrekenen via iDeal, creditcard, bank overschrijving en eenmalige incasso. Het is zelfs mogelijk om contant te betalen. Bijvoorbeeld onder rembours aan de postbode of door cash geld op te sturen in een envelop. Hoe je dat precies moet doen, vind je allemaal uitgebreid beschreven op de website.

Vandaag besteld…
Indien mogelijk wordt je bestelling binnen 24 uur bij je bezorgd (dit geldt echter voor Nederland). Wanneer dit niet mogelijk is, zal dat duidelijk aan je worden gecommuniceerd. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen