Biggiez kortingscode

Biggiez kortingscode

Biggiez kortingscode Op zoek naar een origineel cadeautje voor speciale gelegenheid of misschien om zomaar cadeau te doen? Dan is het de moeite waard om Biggiez.com te bezoeken. Het is de ideale site voor de gulle gever of geefster. Je vindt er leuke ideeën voor cadeautjes voor de hele familie, je vrienden of relaties.

Biggiez.com is een in accessoires en leuke hebbedingetjes gespecialiseerde web winkel. Weet je nog niet wat je cadeau wilt geven? Neem de tijd en kijk hier eens rustig vanuit je luie stoel rond. De Biggiez webwinkel heeft een duidelijke structuur. Als je voor de eerste keer de winkel bezoekt, kan je snel zien wat er te krijgen is. Het menu is opgedeeld in categorieën, zodat zij die reeds weten wat ze zoeken, snel naar de betreffende producten geleid worden.

Producten

Bij Biggiez.com kun je al cadeautjes vinden van af enkele euro's. Er zijn geschenken voor Haar en voor Hem, voor het huishouden en voor de computer en natuurlijk de hebbedingetjes ofwel gadgets. De web store heeft ook een ruime keuze uit accessoires voor de Apple iPhone en iPad. Ook voor de Samsung Galaxy, Tab en Note is er een ruime keus in accessoires.

Orderafhandeling

Alle producten worden uit voorraad geleverd en als iets tijdelijk niet op voorraad is, wordt dat netjes op de site vermeld. Het bestellen bij Biggiez.com gaat snel en eenvoudig. Je hoeft niet eerst een account aan te maken. Je vult het verzendadres is, betaalwijze en klaar! Voor hen die van plan zijn om hier vaker wat te bestellen, is het misschien wél handig om een account aan te maken.
De betaling is gemakkelijk te regelen op deze site via

creditcards Maestro, Visa of Mastercard Bankoverschrijving
GiroPay
iDeal
MisterCash
PayPal Website Payments Standard

Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om op rekening te bestellen.

Op zoek naar een leuk cadeautje? Bij Biggiez.com ben je aan het juiste adres!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen