Big Freddy kortingscode

Big Freddy kortingscode

Big Freddy kortingscode Big Freddy biedt je alle mogelijke manieren aan om je foto's geprint te krijgen. En dat zijn er meer dan je je kan voorstellen. Ze bieden je naast snelheid en kwaliteit ook nog eens 5 jaar garantie.

Ze printen je fotoboek, maar ook een kamer hoge achtergrond op canvas of plexiglas. Ze krijgen het voor elkaar op hout, aluminium, forex, behang en nog veel meer materialen. Je kan posters en stickers verkrijgen en ook tuinposters, fotobloxs en kalenders.

Big Freddy heeft de eenvoudigste software voor je klaarstaan online om je eigen fotoboek in elkaar te toveren. Je kan een foto op de kaft laten zetten en je kan nu met de flat lay techniek een foto laten doorlopen. Creativiteit troef.

Een droom voor elke fotofanaat. je kiest je favoriete foto en je laat die door Big Freddy omtoveren tot een prachtig uniek kunstwerk met een erg persoonlijke toets. Je kan ook voor iemand anders aan de slag en die verrassen met een heerlijke kalender of een fotobloxs of fotobehang. Als je niet kan kiezen is een cadeaubon een uitweg.

Je kan alles meteen zelf bepalen online. Het product, de uitvoering, hoe groot je de foto wil. Je laadt je persoonlijke favoriet op en vult die aan met je eigen tekst als je dat wil.Je ziet meteen de prijsopgave verschijnen. Van gebruiksgemak gesproken.

Enkele dagen later wordt alles bij je thuis afgeleverd en dat kan in diverse Europese landen, zoals Nederland, Belgiƫ, Oostenrijk, Frankrijk.

Zelfs kunstenaar vinden de weg naar Big Freddy en laten bijvoorbeeld hun foto's op aluminium printen. Galerijen verkiezen haarscherpe en duurzame technieken. Een twee- of drieluik van je foto maken kan ook. Inspirerend?

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen