Beschuitje.nl kortingscode

Beschuitje.nl kortingscode

Beschuitje.nl kortingscode Zin in een smakelijk en uitgebreid ontbijt, maar geen zin om de deur uit te gaan? Dat komt goed uit! Want op beschuitje.nl vind je de lekkerste ontbijtmenu’s, die gewoon bij jou thuis worden bezorgd. Wat dacht je van een champagne ontbijt, het VIP ontbijtmenu, of van het uitgebreide luxe ontbijt dat Beschuitje Ontbijtservice levert?

Of wil je liever een thema ontbijt, zoals het Spaanse ontbijt met knoflookbrood, pittige chorizo en manchego kaas? Het kinderontbijt bevat niet alleen een leuke surprise, maar is natuurlijk ook heel gezond en vooral lekker.

De ontbijten van beschuitje.nl zijn ideaal om iemand mee te verrassen. Bijvoorbeeld je geliefde, met de heerlijke Valentijn special. Of je ouders voor vaderdag of moederdag, met een smaakvol en gevarieerd thema-ontbijt. Of verras de kinderen met een heerlijk paasontbijt of sinterklaasontbijt. Zo’n attent en lekker cadeau wordt gewaardeerd door jong en oud. Want wie houdt er nu niet van rustig, ontspannen en gezellig ontbijten?

Lekker lunchen kan ook met beschuitje.nl. Heb je grote trek, ga dan voor de Big Energy lunch. Maar de Luxe, Luxe Plus en Royal lunch van beschuitje.nl zijn ook grote aanraders. Of ga voor de super gezonde lunch, die onder meer een fruitsalade, vers sinaasappelsap en vers belegd volkoren pistoletje bevat.

Wil je je bestelling nóg leuker maken? Op de website van beschuitje.nl staan allerlei kado-ideeën om iemand nog meer te verrassen. Voor romantisch ontbijten in bed kan je bijvoorbeeld een leuk ontbijt tafeltje bestellen. Maar een lieve knuffelbeer, een grappige koffiebeker of een heerlijk groot hart van chocolade kan natuurlijk ook!

Beschuitje.nl levert vanuit veel plaatsen in Nederland. Hierdoor kunnen hun ontbijten en lunches altijd snel en vers geleverd kunnen worden, zonder dat je daar extra voor betaalt. Eet smakelijk!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen