Bekendvanpc kortingscode

Bekendvanpc kortingscode

Bekendvanpc kortingscode Bekendvanpc.nl: producten bekend van t.v, gadgets, huis, tuin, health & beauty producten en fitness artikelen

Bekendvanpc.nl heeft een breed assortiment aan producten. Zo verkopen zij huis & tuin artikelen ,health & beauty producten, gadgets en fitness artikelen. Naar eigen zeggen zijn hun prijzen erg scherp. Kenmerkend aan Bekendvanpc.nl is dat zij ook producten verkopen die in thuiswinkelprogramma's te zien zijn. Zoals de magic bullet, de tobi stoomreiniger en de fitness apparaten abdoer twist en easy curves.
Bekendvanpc.nl is onderdeel van internetbedrijf Bralex. Bralex heeft meerdere webshops.

Aanbiedingen
Bekendvanpc.nl heeft veel aanbiedingen uit de verschillende categorieën producten: bekend van t.v , huis & tuin, health & beauty , gadgets en fitness. De Aanbiedingen zijn gesorteerd op prijsklasse. Ook is er bundelvoordel: voordeel bij het kopen van meer dan één van hetzelfde product en magazijnverkoop.

Bekend van t.v
In de categorie bekend van t.v worden producten aangeboden die ook in thuiswinkelprogramma's te zien zijn. Deze producten zijn heel divers, variërend van huishoudelijke artikelen tot keukenbenodigdheid tot fitness artikelen. Bekende producten zijn bijvoorbeeld de magic bullet voor in de keuken en het fitness artikel abdoer twist.

Fitness
In deze productgroep worden diverse meestal niet al te grote fitness artikelen verkocht.

Health & Beauty
In de categorie Health & Beauty worden producten aangeboden om af te vallen, tanden te bleken en te verzorgen. Daarnaast zijn er spullen om uw gezicht, lichaam, handen en voeten te verzorgen.

Huis & Tuin
In de categorie huis en tuin vindt u huishoudartikelen (ook ecologisch verantwoorde) en apparatuur waaronder robotstofzuigers. Daarnaast verkoopt bekendvanpc.nl keukenapparatuur, pannen en blenders, woonaccesoires, (tuin)gereedschap en spullen voor de verzorging van uw huisdier. Ook te vinden zijn spullen om te verven, en producten voor op vakantie (koffers) .

Gadgets
In het onderdeel gadgets vindt u verschillende technische snufjes. Zo verkoopt bekendvanpc.nl de "robomop": een apparaat dat automatisch het huis schoonmaakt. Daarnaast verkopen ze een onderwaterscooter (ook bekend van t.v) en artikelen die handig zijn voor autogebruikers.

Betaalmethodes
Ideal, Afterpay - Achteraf betalen (NL) ,PayPal, KBC Online, CBC Online , Bancontact/ Mister Cash, VISA, MasterCard, Maestro, Giropay en ING HomePay.

Levertijd
De levertijd van bekendvanpc.nl is op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) in principe één werkdag . Bij bestellen op zaterdag of zondag wordt de bestelling op maandag aangeboden. In het geval de koper niet thuis is wordt de bestelling een dag later nog eens aangeboden. Retourneren is mogelijk binnen 7 werkdagen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen