Be2 kortingscode

Be2 kortingscode

Be2 kortingscode Be2.nl is één van de vele relatie-bemiddelingssites die het internet rijk is. Deze site is opgericht in 2004 en opereert wereldwijd. De site is in die jaren behoorlijk groot geworden, er zijn miljoenen leden uit ruim 30 verschillende landen en 6 continenten.

Bij be2.nl wordt het zoeken naar de juiste partner gedaan met een uniek matching-systeem door middel van een wetenschappelijke test. Deze test zorgt ervoor dat de toekomstige partners bij elkaar passen op psychologisch, antropologisch en sociologisch gebied. De site is nadrukkelijk gericht op het proberen tot stand te brengen van langdurige relaties, niet op eenmalige contacten of dates.

Na het invullen van de genoemde test ontvang je direct de analyse van jouw persoonlijkheid, en ook een beschrijving van de persoon die volgens deze theorie het beste bij je zal passen. Hier zitten tevens namen bij van partners die geschikt zouden zijn. Met een gratis lidmaatschap kun je één bericht sturen naar ieder van deze personen. Neem je een Premium lidmaatschap, dan kan dit onbeperkt. Let er op dat dit lidmaatschap automatisch verlengd wordt. Heb je met minder dan tien matches contact gemaakt, dan wordt je Premium lidmaatschap automatisch verlengd, net zolang tot dit wel het geval is. Dit wordt de succesgarantie genoemd.

Op de site is verder ook een blog-gedeelte te vinden met zeer diverse onderwerpen, die allemaal zijdelings te maken hebben met relaties of liefde. Dit is een humoristische en luchtige aanvulling. Tevens kun je hier reacties op plaatsen, wat het ook nog eens interactief maakt.

Uiteraard zijn er ook succesverhalen te vinden op de site. De personen die via be2.nl hun partner hebben gevonden, schrijven hun verhaal en geven hoop dat het iedereen kan lukken.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen