Basic Travel kortingscode

Basic Travel kortingscode

Basic Travel kortingscode Het aanbod van Basic-travel.com
Wil je graag op vakantie binnen Europa? Dan ben je bij Basic-travel.com aan het goede adres. Basic Travel is een reisorganisatie die mooie vakantiehuizen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland, Luxemburg en Nederland biedt. Het maakt niet uit hoe jouw ideale vakantie eruit ziet, bij Basic Travel is er altijd een locatie die bij jouw wensen aansluit. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een vakantie in een luxe villa met privé zwembad, maar ook voor verblijf in een boerderij met natuurlijke omgeving of in een bungalow in een vakantiepark.
Basic Travel is in 1991 opgericht als volledig zelfstandige reisorganisatie. In 1998 werd de website Basic-travel.com opgezet, wat tot een groot succes leidde. De website bestaat in vijf talen, waarmee een internationale klantenkring bereikt wordt. Bij Basic Travel staat klantvriendelijkheid centraal en worden uitsluitend vakanties van hoge kwaliteit aangeboden. Elk vakantiehuis dat aangeboden wordt op Basic-travel.com, is persoonlijk bezocht door medewerkers van de reisorganisatie. Hiermee wordt zekerheid geboden dat de locaties voldoen aan de vereiste kwaliteitseisen.

Boeken via Basic-travel.com
Alle locaties die door Basic Travel worden aangeboden, zijn terug te vinden op de website. Via de zoekopties kan je via enkele criteria aangeven welk soort vakantiehuis jij zoekt. Wanneer je jouw ideale vakantiehuis hebt gevonden, kan je de vakantie boeken door het online reserveringsformulier in te vullen op de website. Eventueel kan de boeking ook telefonisch of via mail gedaan worden. Bij het boeken van een vakantiewoning kan eveneens een annuleringsverzekering of reisverzekering afgesloten worden.
Binnen 5 dagen na de boeking moet een aanbetaling gedaan worden. Deze bestaat uit 35 procent van het totale bedrag, eventuele premie van de annuleringsverzekering, 25 euro aan boekingskosten en eventuele bijkomende kosten (zoals toeristenbelasting en eindschoonmaak). 8 weken voor aanvang van de vakantie moet de rest van het totale bedrag betaald zijn. Betalen kan op verschillende manieren: via iDeal, met Credit Card, met Mister Cash of via bankoverschrijving.
Basic-travel.com biedt de mogelijkheid om een vakantie een jaar van te voren boeken. Voor sommige vakantiehuizen geldt een vroegboekkorting, dit staat bij deze huizen aangegeven. Basic Travel biedt ook regelmatig last minute vakanties aan.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen