Bandenshop couponcode

Bandenshop couponcode

Bandenshop couponcode Wie een nieuwe set autobanden nodig heeft, moet eens een kijkje nemen op bandenshop.nl. Deze webshop levert namelijk diverse merken autobanden tegen aantrekkelijke tarieven.

Bij het wisselen van de seizoenen is het nuttig om te wisselen van autoband. Een winterband moet namelijk aan andere eisen voldoen als een zomerband. Bij koude weersomstandigheden bijvoorbeeld, moet een autoband voldoende soepel blijven en contact houden via het loopvlak. De samenstelling van het rubber is bij een winterband anders als bij een zomerband. Ook het profiel op de zomer- en winterbanden is verschillend. Bandenshop.nl heeft een uitgebreide collectie aan winter- en zomerbanden van verschillende bekende merken. Dunlop, Firestone, Goodyear, Pirelli, Toyo en vele andere merken zijn hier verkrijgbaar.

Bandenshop beschikt tevens over fysieke winkels waar men de banden kan afhalen. Deze zijn gevestigd in Drachten, Den Haag, Etten-Leur en Nijmegen. In de winkel kan men goed terecht voor adviezen. Dat is makkelijk wanneer je bijvoorbeeld een afwijkende maat velg hebt. Deskundig personeel kan je dan uitleggen welk type band er bij welke velg hoort. Bij de winkels van bandenshop.nl is het daarnaast mogelijk om een set banden op te laten slaan. Dat is handig voor de mensen die niet over voldoende ruimte beschikken. Per seizoen kost deze service slechts vijf euro per band.

Naast de winkels, beschikt bandenshop.nl over een aantal service punten. Hier kan je de banden die via de webwinkel zijn besteld, afhalen en ook laten monteren indien gewenst. Op de website is een overzicht te vinden van deze afhaalpunten.

Bij Bandenshop.nl raadt men aan om winterbanden te monteren vanaf de maand oktober. Vaak is de temperatuur dan tussen de zeven en tien graden Celsius. De beste periode om zomerbanden te monteren is in het voorjaar, in maart of april. Voor mensen die het liefst helemaal geen banden willen verwisselen, kan de vier seizoenenband ook interessant zijn. Dit is band waarbij men getracht heeft de beste eigenschappen van de zomer- en winterband te combineren. Deze banden zijn bij de webwinkel ook te bestellen. De verzending van een set banden is overigens gratis!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen