Ballonvaren kortingscode

Ballonvaren kortingscode

Ballonvaren.com kortingscode Een ballonvaart boeken bij ballonvaren.com
Een ballonvaart boeken kan tegenwoordig heel makkelijk. Bij A3 ballon bieden ze jou die mogelijkheid. Misschien heb je er altijd al eens van gedroomd om een tochtje over de velden te maken. Of wil je het graag aan iemand als cadeau geven? Op een verjaardag of misschien als een uniek huwelijkscadeau. Het kan allemaal bij A3 ballon.

Al sinds 1986 in de lucht
A3 ballon is een ballonvaartbedrijf die al meer dan 25 jaar ervaring en ruime expertise heeft op het gebied van ballonvaren. Ze zijn dan ook TÜV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd en bieden zowel zakelijk als particulier hun diensten aan. A3 ballon is ook de enige aanbieder in heel Nederland die 26 opstijgplaatsen kan aanbieden. Met hun vloot van 15 ballonnen kunnen ze ballonvaarten regelen voor groepen met een maximum van maar liefst 250 personen.

Wat kan je boeken?
Je kan een vaart online boeken via hun site of gratis telefonisch contact opnemen. Zo is het mogelijk om een ballonvaart in de ochtend te boeken of in de avond, een VIP-ballonvaart, een diner op hoog niveau, zwevend genieten, met rolstoelmand, tegelijkertijd met het skûtsjesilen,in de nacht, in de Alpen, als cadeaubon met luxe cadeaubox en zelfs parachutespringen vanuit de ballon is mogelijk. Voor de verschillende aantrekkelijke tarieven kan je het beste de site zelf raadplegen. Regelmatig hebben zij ook aanbiedingen met flinke kortingen.

Last van hoogtevrees?
Je zou het haast niet geloven, maar zels mensen met hoogtevrees kunnen volop genieten van het avontuur van een ballonvaart. De bakjes zijn verhoogd waardoor het niet onveilig aanvoelt en er zit amper beweging in. De ballon gaat net zo snel als de wind en daarom zal je niet het gevoel hebben dat het snel gaat. Alleen het opstijgen blijkt voor de mensen wat eng te zijn, maar zodra het bakje van de grond loskomt is de angst weg.

Het weer
Zeker in een land als Nederland waar het weer nogal wispelturig kan zijn, moet er altijd informatie beschikbaar zijn of een tocht veilig gemaakt kan worden. A3 ballon checkt daarom altijd voordat de tocht begint, de weersomstandigheden bij Luchtvaart Meteorologische Dienst van het KNMI.

Wie zin heeft in een avontuur, kan het beste even bij A3 ballon kijken!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen