Badkamerwinkel kortingscode

Badkamerwinkel kortingscode

Badkamerwinkel kortingscode
Is het tijd om de badkamer opnieuw in te richten? Dan is badkamerwinkel.nl een webwinkel waar je zeker even naar toe moet surfen. De zeer overzichtelijke, rustige pagina brengt je meteen in de juiste sfeer. Van vloerverwarming tot douchekranen: op badkamerwinkel.nl vind je het allemaal.

Oase van rust
De badkamer is voor velen een oase van rust. De plek waar je naar hartenlust helemaal kunt ontspannen. Daarom is het fijn wanneer je badkamer helemaal is ingericht volgens jouw persoonlijke smaak. Op badkamerwinkel.nl kun je je badkamerdroom werkelijkheid laten worden. In welk bad zie jij je al wegzakken tussen een laag schuim?

Acties op de homepage
Op de homepage worden allereerst de acties en aanbiedingen op een rustige wijze gepresenteerd. Vind je daar niet wat je zoekt, dan kun je via de navigatie bovenaan de pagina de verschillende productgroepen vinden en bekijken. Zo kun je alle producten voor baden, douchen, kranen, accessoires, toilet, meubels en meer in één overzicht bekijken.

Compleet assortiment
De webwinkel biedt een compleet assortiment kranen, douchecabines en baden, zodat je jouw droombadkamer tegen een zeer voordelige prijs kunt samenstellen. En omdat een badkamer niet compleet is zonder accessoires, kun je ook deze bestellen in de webshop. Denk hierbij aan douchegordijnen, badmatjes en zelfs rubberen eendjes! Ook de wasmand kun je via badkamerwinkel.nl bestellen.

Verzenden
Badkamerwinkel.nl is heel helder als het om de periode van bezorgen gaat. Per product wordt aangegeven wanneer je het bij je thuis kunt verwachten. Over de verzendkosten zijn ze ook heel duidelijk. Boven de € 200,- is het geheel gratis. Bij een besteding onder de € 200,- betaal je € 9,50 verzendkosten. De bezorgde producten moet je wel zelf installeren.

Betalen
Je kunt je bestelling eenvoudig betalen via iDeal en creditcard. Het is overigens ook mogelijk om zakelijk een bestelling te doen. Neem dan eerst contact op met de klantenservice voordat je een bestelling plaatst, zodat je het factureren kunt regelen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen