Badjasparadijs kortingscode

Badjasparadijs kortingscode

Badjasparadijs kortingscode
De 'place to be' voor badjassen. Hier kun je werkelijk alle soorten en maten badjassen vinden voor de hele familie. Deze Beverwijkse webwinkel Badjasparadijs.nl is in 2008 begonnen met een assortiment van 15 verschillende modellen badjassen. Tegenwoordig zijn het er al meer dan 100 en is men hard bezig de Belgische en Duitse markt te veroveren. Badjasparadijs.nl heeft het beleid om alle in de webshop getoonde badjassen ook werkelijk in voorraad te hebben, zodat de klant een snelle levering gegarandeerd kan worden.

De Badjassen

Als je in de webshop komt, krijg je gelijk al een indruk van de diverse types badjassen die er te krijgen zijn. Met behulp van het categorieën menu kan je snel naar de badjassen voor bijvoorbeeld dames of kinderen surfen. Badjassen zijn er te krijgen in alle uitvoeringen en maten, zelfs XXL. Behalve het zeer ruime assortiment badjassen, heeft Badjasparadijs.nl ook nog een bescheiden assortiment accessoires, zoals cadeautassen en pyjama's.
Wat dacht je van een badjas als cadeau? Bij Badjasparadijs.nl kan je de badjas een stuk persoonlijker laten maken, door het te laten borduren met een monogram of naam.
Een badjas als relatiegeschenk? Ook mogelijk en zeer origineel! Bedrijfslogo's kunnen ook geborduurd worden, op borst of op de rug, wat je maar wilt.
Bij Badjasparadijs.nl staat men open voor nog meer leuke ideeën, dus heb je een idee of wens, schroom niet en neem gerust contact op!

Bestellen, betalen en verzenden

Bestellen is zeer een eenvoudige zaak in deze webshop. Als je het winkelwagentje bekijkt, kan je nog aangeven of je een cadeauverpakking wilt en daarna vul je je gegevens in. Alles ingevuld? Nog even controleren en de bestelling is geplaatst. Betalen kan je met: Ideal, Mastercard, Visa, Maestro, Paypal, E-bon, Fashioncheque. Achteraf betalen en Overboeking.
Het motto van Badjasparadijs.nl is: 'vandaag voor 17.00 uur besteld, vandaag nog verstuurd'.

  1. Alle
nr Sorry, maar we hebben niets kunnen vinden.