Babyentiener kortingscode

Babyentiener kortingscode

Babyentiener couponcode Beschrijving website babyentiener.nl
De website babyentiener heeft een leuke en kindvriendelijke uitstraling. De kleuren maken de sfeer helemaal goed en het is niet te druk. De website verkoopt heel veel artikelen voor leeftijdsgroepen vanaf babies tot aan tieners. Zo verkopen ze bedjes, complete kinderkamers maar ook autostoeltjes of speeltoestellen.

Overzichtelijkheid babytiener.nl
Als je op de website komt zie je meteen een grote advertentie van een product dat in de aanbieding is, of nieuw in het assortiment is. Deze wordt groot op de voorpagina gepromoot en trekt ook alle aandacht. Bovenaan de website zie je verschillende categorieen waar je op kunt klikken. Zo kun je op de juiste categorie klikken om snel te vinden wat je zoekt. Ook is er een zoekbalkje waar je in kunt typen waar je naar op zoek bent. Onder aan de website staan nog een aantal aanbiedingen en producten. Ook vind je hier een stukje geschiedenis van de website.

Veiligheid
Direct op de voorpagina van de website zie je een aantal dingen die met veiligheid te maken hebben. Zo staat er dat je veilig maar ook zelfs achteraf kunt betalen. Onder aan de website staan de betaalmogelijkheden, dit zijn onder andere PayPal, Creditcard en Ideal. Er staat momenteel op de website dat klanten die een specifiek product hebben gekocht, deze retour kunnen sturen en het geld terug krijgen. Dit omdat er iets niet helemaal veilig aan is. Het is dus wel positief dat ze dit op de website zetten en het op deze manier aanpakken.

Verzending
Bovenaan de website zie je al dat er gratis bezorgd wordt als je voor meer dan 34,99 in de webwinkel koopt. Als een product op voorraad is en je het voor 15:00 uur besteld hebt, dan heb je het de volgende dag in huis. Mocht je een product willen retourneren dan kan dit binnen 7 dagen. Op de website worden alle vragen omtrent verzending beantwoord, je kunt dus precies zien hoe dit allemaal gedaan wordt. Ook kun je voor andere vragen eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van babyentiener.nl.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen