Baby slofje kortingscode

Baby slofje kortingscode

Baby slofje kortingscode Webshops komen tegenwoordig veel voor. Maar wat is nuttig om te weten als je baby-slof.nl gaat bezoeken? Je leest het hier.

Wat je kunt verwachten
Zoals de naam al verklapt kom je vooral veel sloffen tegen in kleine maatjes. Op de sale-pagina tref je ze in allerlei soorten, maten en kleuren. Iets stoers voor je jongens of lekker meisjesachtig voor de meiden zit er altijd wel bij. De sloffen zijn niet het enige uit het assortiment van deze webshop. Wie op de site surft stuit verder op rompertjes voor de kleintjes. Ook een slaapklokje met een aapje er op ontbreekt niet. Zo zijn de kids tenminste keurig op tijd! Tot slot kunnen liefhebbers ook snowboots, in net zulke kleine maatjes als de sloffen, spotten.

Hoe het allemaal begon
Baby-slofje.nl startte met de focus op babyslofjes en loopschoentjes. Inmiddels is dat nog steeds het geval, maar ondertussen zijn er ook veel andere artikelen bij gekomen. Toch blijven die babyslofjes en loopschoentjes de basis van de online-winkel. Marcel en José Borst leiden met behulp van hun medewerkers het werk rondom baby-slofjes.nl in goede banen.

Nog zoveel meer te zien
Klik maar eens rond op de webpagina. Sokken, speelgoed en waterschoenen zijn er ook allemaal te koop. Wat dacht je verder van regenlaarsjes en kraamcadeautjes? Spullen voor de mama's zelf kunnen er zeker ook geshopt worden, dus de moeders worden echt niet overgeslagen. Voor deze vrouwen vallen onder andere cadeaubonnen en speciale verzorgingstassen binnen het aanbod van de site. Daarnaast kan er op baby-slofje.nl ook inspiratie opgedaan worden. Zo kunnen er plannen ontstaan voor het inrichten van kinderkamers met allerlei producten. Voorbeelden hiervan zijn houten letters, wandlampjes voor aan de muur of een automatisch nachtlampje voor het gemak.

Overige belangrijke informatie
Op de homepagina staat duidelijk een zoekbalk aangegeven voor wie graag wat extra hulp wil. Wanneer er iets niet goed is aan de verkochte spullen kan dat binnen twee weken teruggestuurd worden. De klantenservice is te bereiken op + 31 (0) 223 - 758 489. Benieuwd naar de gebruikte merken en de nieuwe aanwinsten van de webshop? Vanaf de homepagina ben je ook daar slechts één klik op de computermuis van verwijderd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen