Baby-schoenen.nl kortingscode

Baby-schoenen.nl kortingscode

Baby-schoenen.nl kortingscode Als je op de site van baby-schoenen.nl komt, valt het gelijk op dat het vriendelijk en rustig overkomt. Prettig in het gebruik. Op baby-schoenen.nl kan je leuke trendy A@pie babyschoenen bestellen. Dit zijn leren babyslofjes die in bij hun in diverse kleuren en maten te verkrijgen zijn en van hoogwaardige kwaliteit.

Omdat een baby in de groei is, is het belangrijk dat je de juiste schoeisel en maat koopt. Op de site is er een overzicht met uitgebreide informatie hierover te vinden. Ook met handige tips, bijvoorbeeld hoe je een voetje het beste kan opmeten.

De juiste maat is erg belangrijk, omdat het babyvoetje de ruimte nodig heeft om te groeien. Daarom zijn deze slofjes ook van het beste leer gemaakt. Leer heeft de eigenschap zich aan te passen aan de vorm van de voetjes. Flexibel en buigzaam waardoor je kind gewoon kan kruipen. Ook hebben de slofjes een antislip zool, erg handig bij een gladde ondergrond. A@pie babyschoenen zijn te krijgen voor kinderen tot en met twee jaar.

Een ander voordeel, naast de leuke sloffen is natuurlijk het online winkelen en bestellen. Vanuit huis op je gemak de informatie tot je nemen en bekijken. Ook zijn er genoeg betrouwbare betalingsmogelijkheden zoals Ideal, PayPal, Mastercard en Visa. Maar ook de gewone overschrijving behoort nog tot de mogelijkheid.
Het pakket wordt via TNT Post verzonden en kan verzekerd worden. Na ontvangst heb je nog het recht, mits nog in de originele verpakking, om het pakket binnen zeven dagen te retourneren. Dat houdt in, ongebruikt, ongedragen en ongewassen. Afhankelijk van de postbezorging hoe lang het pakket onderweg is. De kosten van verzenden zijn 4,95 euro, hier zitten ook gelijk de administratiekosten bij in verwerkt.

De webshop verkoopt daarnaast ook nog hippe baby kleding. Vrolijke gekleurde stoere printen voor jongens en voor meisjes. Dit geeft je de mogelijkheid om meteen een leuke outfit samen te stellen voor je lieveling.
Ook bij vragen die niet op de site vermeld staat, kan je bij hun terecht. Gegevens om contact op te nemen staan duidelijk vermeld.
Voor hippe en kwalitatieve babyslofjes zit je bij baby-schoenen.nl zeker wel goed.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen