B2ctelecom couponcode

B2ctelecom couponcode

B2ctelecom couponcode Als je opzoek bent naar accessoires voor je mobiele telefoon, of is bijvoorbeeld het scherm van de toestel beschadigd? Ga eens kijken bij B2ctelecom.nl, dé webshop voor accessoires en reparatie van mobiele telefoons. Deze consumenten webshop uit Nuenen heeft werkelijk alles op gebied van accessoires van 15 verschillende merken mobiele telefoons. Al vanaf 2 euro zijn er ook leuke gadgets te verkrijgen, zoals bijvoorbeeld een 'diamanten' hangertje voor je mobieltje. Wellicht ook leuk als relatiegeschenk.

Makkelijk winkelen

Een webwinkel met zoveel verschillende artikelen moet het de klant makkelijk maken om snel zijn gewenste producten te kunnen vinden en dat is B2ctelecom.nl gelukt. Aan de rechterkant van de pagina staan de menu's en je kan zoeken op toestel of op productgroep, zoals bijvoorbeeld laders. Binnen deze opties kan je dan weer jou toestel kiezen en je krijgt gelijk alle accessoires geschikt voor jouw toestel te zien.
Er zijn zoveel leuke en handige producten te zien, dat het de moeite waard is om gewoon eens even de webshop te bezoeken en te gaan 'winkelen'. Je zult er ook ongetwijfeld leuke (en goedkope) ideeën voor cadeautjes vinden.
B2ctelecom.nl is er niet enkel voor de verkoop van accessoires, maar als je toestel kapot of beschadigd is, kunnen zij je van dienst zijn. Op de site vul je een reparatie aanvraag in en er wordt een offerte naar je mail gestuurd. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je je toestel op.

Bestelling en levering

Bestellen gaat super vlug en handig. Een account aanmaken is niet nodig, maar natuurlijk wel handig als je van plan bent om hier nog een keertje terug te komen en te gaan shoppen. Als je gegevens zijn ingevuld, kies je of de producten moeten worden verzonden, of dat je ze komt afhalen in Nuenen. Kies een betaalmethode, controleer de bestelling nogmaals en bestel. De goederen worden via TNT Post verstuurd en er wordt 2 euro verzendkosten in rekening gebracht bij bestellingen minder dan 25 euro.

  1. Alle
nr Sorry, maar we hebben niets kunnen vinden.