Autohuren.nu kortingscode

Autohuren.nu kortingscode

Autohuren.nu kortingscode Autohuren.nu is een betrouwbare website die zijn klanten zowel een garantie op de laagste prijs biedt, als een all-inclusive service wereldwijd. Dat houdt in dat zaken als een w.a. verzekering, c.d.w. verzekering, luchthaven aflever kosten e.d. allemaal voor u geregeld worden. Bovendien krijg je in meer dan 150 landen de goedkoopste deal aangeboden doordat ze nauw samenwerken met verschillende autoverhuurbedrijven wereldwijd.

Via de website kun je via een handig overzicht uw reisgegevens invullen, waarna de website je onmiddelijk de goedkoopste auto's in de verhuur toont. Bovendien worden aanbiedingen uitgelicht en geven de bijschriften van de auto's extra informatie, bijvoorbeeld of de auto over airconditioning of automatische transmissie beschikt en hoeveel zitplaatsen deze heeft.

De website geeft je de keuze uit verschillende modellen in verschillende prijsklasses, waardoor er altijd een auto, of soortgelijke auto, bij zit die voldoet aan je wensen. Er staan zowel automatisch geschakelde als hand geschakelde auto's op de website. Vrijwel alle auto's zijn nieuwere modellen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en het comfort. De auto's zijn van alle gemakken voorzien en de website geeft duidelijk aan wat je kan verwachten van elke auto.

Daarnaast kun je via autohuren.nu naast auto's ook campers huren. De website werkt daarvoor samen met Holiday Campers. Op verschillende continenten biedt de website je keuze uit campers die speciaal geschikt zijn voor die regio. Zo heb je in Afrika naast standaard campers ook de keuze uit speciale safaricampers en is de keuze in Amerika uitgebreid met grote Amerikaanse campers, die van alle luxe zijn voorzien. Bovendien biedt je ook vele extra's aan die bij de camper geleverd kunnen worden.

Ten slotte biedt autohuren.nu je de mogelijkheid tot het kopen van een No Risk Garantie. Vrijwel alle autoverhuurbedrijven vragen om een borgsom als je een auto huurt. Met de No Risk Garantie van autohuren.nu kan je deze borgsom terug claimen als een autoverhuurbedrijf je belast met schade. De Garantie dekt dus geen schade, maar zorgt er wel voor dat je in ieder geval je borgsom terugkrijgt!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen