Astrid en Therese kortingscode

Astrid en Therese kortingscode

Astrid en Therese kortingscode Wijn hoort voor veel mensen bij goed eten en zeker bij speciale gelegenheden. Astridentherese.nl is een bedrijf, welk daaraan wil voldoen. Ze bieden dan ook via hun website wijn aan die bij gelegenheden past, bij smaakvoorkeuren, kleur en herkomst, maar ook voor prijscategorieën. Elke maaltijd verdient een passende wijn en elke gelegenheid ook. Astrid Joosten vooral bekend via de Tv en Thérèse Boer eigenares van een succesvol restaurant, hebben samen deze website opgericht.

Thérèse Boer heeft samen met Jonny Boer in 1993 het restaurant De Librije overgenomen. Korte tijd ernaar heeft zij haar voorliefde voor goede wijn omgezet in succes. Het restaurant van het echtpaar is al gauw gestegen naar drie Michelin sterren, mede dankzij haar continue leergierigheid en doorzettingsvermogen.
Astrid Joosten had al vroeg interesse voor goede wijnen en waar zij ook was proefde ze wijnen en beoordeelde die. Elke vakantie heeft zij benut om haar kennis te vergroten. Ze is vriendinnen geworden met Thérèse en omdat ze beiden van goed eten en goede wijn houden zijn hebben ze samen astridentherese.nl opgestart. Beide zijn ze tot eindelijk door opleidingen Vinoloog geworden en weten dus precies wat ze wel en niet kunnen aanbieden op astridentherese.nl.

De site die ze gezamenlijk beheren, bied een ruime collectie van wijnen aan. Witte wijn, rode wijn, wijn passend bij een speciale maaltijd en voor de liefhebbers extravacante specialiteiten. De prijzen variëren van laag tot hoog, van normaal voor een goede wijn tot normaal voor een speciale wijn. Elke wijnliefhebber kan zijn hart ophalen vanwege de ruime keuzemogelijkheden. Ook beginners in wijnkennis weten hun plek er te vinden.

Het restaurant van Thérèse Boer heeft natuurlijk ook goede wijnen te bieden. Welke zijn op de site duidelijk te zien. Ook de favoriete wijnen van beide dames hebben hun plek op de site. Kerstpakketten zijn altijd leuk. Daarom hebben ze een aantal speciale pakketten samengesteld voor een speciale kerst, maar ook bij andere gelegenheden zijn deze te gebruiken. Er is ook een special recept te vinden met de erbij horende wijn.

Bestellen is eenvoudig en wordt boven de 120 Euro gratis thuis bezorgd. Retourneren is mogelijk. De wijn wordt met zorg en goed verpakt thuisbezorgd. De website is overal duidelijk over en is vooral gericht aan wijnliefhebbers.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen