Arganwinkel kortingscode

Arganwinkel kortingscode

Arganwinkel kortingscode Wil jij je huid, haar en nagels eens goed verwennen? Dan moet je de natuurlijke Arganolie uit Marokko eens proberen. Deze ecologische handgemaakte plantaardige olie, gemaakt uit de pitten van de vruchten van de Arganboom. Deze olie wordt gebruikt voor consumptie en medische doeleinden. De plantaardige olie verzorgt, herstelt en houdt de huid jong. De olie is ook een weldaad voor je haar en nagels. Het is hydraterend en herstelt onder andere futloos haar en broze nagels.

In de winkel

De winkel is een initiatief van 'Arganolie liefhebbers', zoals men zelf zegt, en is opgericht aangezien er geen leveranciers waren die deze heilzame olie in 100% pure vorm op de markt brachten.
In de webwinkel kan je alles te weten komen over de heilzame werking van de Arganolie en ook over de culinaire toepassingen van deze olie. Er wordt bijvoorbeeld uitgebreid ingegaan op de verzorging van je nagels en wat de Arganolie voor je nagels kan betekenen. Ook over de herstellende en weldadige werking van het product kan je hier uitgebreid laten voorlichten. Arganolie is ook een rijke bron van allerlei voedingsstoffen voor de huid en in de winkel wordt je duidelijk uitgelegd hoe een en ander in zijn werk gaat.

Bestelling en levering

Het bestellen van de door jou gewenste olie, voor cosmetisch of culinair gebruik, gaat snel en makkelijk. In slechte één scherm kan je alles afhandelen. Als je winkelwagentje gevuld is, klik je op afrekenen en vult je alle gegevens is. Om te kunnen bestellen is het niet nodig een account aan te maken, maar dat is natuurlijk wel handig als je van plan bent om nog vaker deze heilzame olie te bestellen. Na het aangeven van de verzendwijze en manier van betalen, kan de bestelling geplaatst worden. In de regel worden bestellingen geplaatst vóór 19.00 uur, de volgende dag geleverd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen