Andreanna kortingscode

Andreanna kortingscode

Andreanna kortingscode Andreanna is een bedrijf welk zich vooral richt op onder- en nachtmode. Er zijn ook bikini’s en strandjurkjes te bestellen. De aangeboden artikelen zijn voornamelijk voor vrouwen, maar ze bieden ook onder-mode voor heren aan. Naast corrigerende onderkleding is er ook Outlet onderkleding en strandmode te vinden. De huispakken en ook de meeste andere artikelen gaan van causaal tot sexy. Er is zeker voor elke smaak iets te vinden bij hun.

De prijs en kwaliteitsverhouding van de aangeboden artikelen is zeer goed en het assortiment bestaat voornamelijk uit merkkleding. Het bestellen gaat eenvoudig en het betalen via betrouwbare middelen. Ze leveren alleen in Nederland, Duitsland en België. Ondanks dat ze geen telefoonnummer aanbieden om contact op te nemen, gaat de conversatie met de klant snel. Via mail zijn ze altijd snel bereikbaar en ze reageren accuraat op alle vragen en wensen.

Andreanna is een online winkel die veel te bieden heeft. Ze richten zich voornamelijk op de vrouwelijke klant en streven vooral naar tevreden klanten. Uit die reden besteden ze alles wat niet met de producten zelf te maken heeft uit. Hun doel is om zich geheel te richten op uitstekende artikelen en op een goede service.

Wat erg bijzonder is, is dat ze veel informatie geven over elk onderdeel van de collectie. Zo weten veel vrouwen niet welke Bh of korset het beste bij hun past en waarom. Ook bij de slips wordt veel informatie gegeven over de pasvorm en welk het beste past bij welke gelegenheid en bovenkleding dan ook. Ook welke maat het beste comfort geeft en het mooiste uiterlijk wordt uitgebreid besproken. Er wordt zelfs uitgebreid advies voor het onderhouden en wassen van de aangeschafte artikelen gegeven.

Andreanna is een klein bedrijf, welk met een klein groepje werkt. De mogelijkheden echter zijn groot en het assortiment ook. De materialen en de pasvorm zijn uitstekend uitgebeeld. Maar ook het modeaspect is niet uit het oog verloren en zeker ook niet de smaak van de individuele bezoeker van de site. De kleuren en patronen bieden een ieder een ruime keuze en ook de modellen zijn geschikt voor een ieder. Hun website werkt snel en foutloos en is goed overzichtelijk.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen