Amorgos kortingscode

Amorgos kortingscode

Amorgos kortingscode Plezier in zeilen, dat staat centraal voor Amorgos.nl. Plezier dat de schippers en instructeurs zelf hebben in zeilen en dat zij graag met anderen willen delen.

Wat heeft Amorgos te bieden?
Amorgos.nl is dé aanbieder op het gebied van zeilvakanties naar diverse prachtige oorden. Maar bij Amorgos.nl kun je ook terecht voor zeilcursussen of het huren van een zeiljacht, zodat je zelf je route kunt bepalen. En als je zelf geen zeiler bent, maar toch een geweldige zeilervaring wilt beleven, dan is een meezeilvakantie ideaal.

Bestemmingen
De keuze aan bestemmingen is groot bij Amorgos.nl. Griekenland, Turkije, Kroatie en zelfs de Caribbean, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En natuurlijk kan er ook gewoon in Nederland gezeild worden, omdat je voor kortere of langere tijd een zeiljacht bij Amorgos.nl kunt huren.

Nog geen zeiler?
Wil je heel graag leren zeilen? Ook daar is aan gedacht. Er worden zeilcursussen in Griekenland, Kroatie, de Caribbean en Nederland aangeboden. In Nederland kun je zelfs terecht voor een gezinscursus, zodat het voor elk lid van het gezin leuk en veilig is om te gaan zeilen. Een vakantie gecombineerd met een zeilcursus, bij Amorgos kan het allemaal.

Flottieljezeilen
Vrij vertaald is dit "zeilen in een vloot", oftewel met een aantal zeiljachten prachtige routes varen. Je bent zelf de schipper, maar kunt gebruik maken van de expertise en ondersteuning van ervaren zeilers. Elke ochtend begint met een briefing over de bestemming van die dag, de route en bijvoorbeeld het weer. Alle zeiljachten in de "vloot" gaan op weg en komen elkaar op de eindbestemming weer tegen. Hartstikke gemakkelijk, relaxed en uitermate geschikt voor gezinnen.

www.amorgos.nl
Eigenlijk is het aanbod van Amorgos te groot om even samen te vatten. Op de website van Amorgos staat dan ook alle informatie die nodig is, ondersteund met prachtige foto's van reisbestemmingen. Overzichtelijk gerangschikt naar bestemming, maar ook kun je snel navigeren naar "zelf zeilen", "meezeilen" of "leren zeilen". Je zult snel vinden wat je zoekt.

Bij het bezoeken van www.amorgos.nl krijg je direct zin om op de boot te stappen en weg te zeilen naar een idyllisch eiland.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen