Amerikaplus kortingscode

Amerikaplus kortingscode

Amerikaplus kortingscode Amerikaplus.nl maakt onderdeel uit van Aeroglobe International, een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen. Met 15 jaar ervaring in de Nederlandse reiswereld is Amerikaplus.nl een aanbieder van formaat en maakt door middel van haar website het zoeken naar en vergelijken van reizen naar Amerika makkelijk en overzichtelijk.

Amerika als vakantieland
Amerika staat natuurlijk bekend als het land van de onbegrensde mogelijkheden en dat geldt zeker ook voor een vakantie! Op Amerikaplus.nl stel je heel gemakkelijk je eigen reis samen. Je kunt kiezen uit vluchten, accommodaties, transfers en verzekeringen. Maar ook uit auto- of camperhuur, groeps- en autotours of excursies.
Kies je liever voor een all-in pakket, dan is een groepsrondreis of een autorondreis wat voor je. Op basis van de regio van je voorkeur, boek je eenvoudig een reis die bij je past. Ook al is het een all-in pakket, dat betekent niet dat je deze reis niet geheel aan je eigen wensen kunt laten voldoen. De keuzemogelijkheden op Amerikaplus.nl zijn zo groot, dat het nog lastig wordt om te bepalen wat je nu eigenlijk precies wilt zien in Amerika. Aan de samenstelling van de groeprondreizen is duidelijk te zien dat Amerikaplus.nl, op basis van jarenlange ervaring, deze met veel zorg en kennis van zaken heeft samengesteld. Ook de goedopgeleide reisleiding ter plaatse zorgt ervoor dat je geen highlight mist! Dit geldt ook voor de autorondreis, waarbij je altijd voorzien wordt van de juiste informatie voor onderweg en overnacht in de beste hotels.

Mijn Plus account
Amerikaplus.nl maakt het je eenvoudig om je reis te boeken. Met behulp van een Mijn Plus account stel je gemakkelijk je reis samen en kun je eenvoudig en overal je eigen gegevens beheren. Dit maakt het gebruikersgemak van de site nog groter.
Na afloop van elke reis vraagt Amerikaplus.nl hun klanten om de reisorganisatie te waarderen met een cijfer en een toelichting. Handig als extra hulpmiddel om een weloverwogen keus te maken een reis te boeken bij Amerikaplus.nl.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen