Algebeld kortingscode

Algebeld kortingscode

Algebeld vaste klanten codeSinds het jaar 2000 is algebeld.nl een belangrijke speler tussen de gsm webwinkels. De winkel bied een groot assortiment mobiele telefoons, tablets en sim only abonnementen. Ook is het mogelijk om je huidige mobiele telefoon abonnement te verlengen in combinatie met een mobiele telefoon of een ander cadeau. Daarnaast is het mogelijk om het huidige abonnement te verlengen als sim only.

In het assortiment van algebeld vindt u verschillende merken als Apple, Blackberry, HTC, Huawei, LG Nokia, Samsung, Sony en nog vele andere merken. Algebeld bied de mogelijkheid bij de zoektocht naar een mobiele telefoon aan te geven waar je precies naar op zoek bent. Je kunt de producten filteren op merk, besturingssysteem, prijs, schermformaat, de kleur en nog enkele andere opties.

Ben je op zoek naar een sim only abonnement dan kun je kiezen uit alle providers en filteren op belminuten, aantal smsjes, internet bundel, looptijd en internet snelheid.

Bij het selecteren van een telefoon kun je deze direct bestellen zonder abonnement of je kunt er een abonnement bij kiezen. Het kiezen van een abonnement bij het toestel is gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Als je er voor kiest om een losse telefoon te bestellen dan kun je na het invullen van het bestelformulier gelijk betalen met iDeal of de telefoon onder rembours laten leveren. Als je een telefoon in combinatie met een abonnement besteld dan krijg je direct na het plaatsen van je bestelling een contract toegestuurd per e-mail. Dit contract dien je vervolgens weer naar Algebeld.nl te retourneren via e-mail, fax of post. Zodra het contract is ontvangen wordt de bestelling direct verzonden en geleverd door PostNL.

Naast mobiele telefoons heeft Algebeld.nl ook tablets in het assortiment welke los besteld kunnen worden maar ook in combinatie met een abonnement.

Heb je reeds een abonnement en verloopt deze bijna? Dan is het ook mogelijk om je huidige abonnement te verlengen als sim only, in combinatie met een nieuwe telefoon of een cadeau.

Algebeld.nl is lid van het Q-shops keurmerk en dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 21:00 voor vragen en bestellingen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen