Aktivatours actiecode

Aktivatours actiecode

Aktivatours actiecode Hou je van een actieve vakantie met veel fietstochten of wandelroutes? Kom eens langs op aktivatours.nl. Hier kan je terecht voor fiets- en wandelreizen voor groepen, singles of individuele reizen voor samen met je partner. Vakantieplezier voor jong en oud in Nederland of in het buitenland. Aktivatours uit Valkenswaard verzorgt al ruim 18 jaar fiets- en wandelreizen en biedt geheel verzorgde vakanties aan in 24 verschillende landen.

In het reisbureau

Op de pagina van Aktivatours kan je snel je weg vinden. Het menu bestaat uit foto's van de betreffende categorie reizen en je kunt dus gelijk kiezen voor het type reis waarnaar je opzoek bent. Op de pagina van jou type reis vindt je de volledige informatie over bijvoorbeeld vervoer van bagage, hotels en pensions, maaltijden en fietsen, zodat je van te voren precies weet wat je kan verwachten.
Aan de linkerkant van het scherm staat een menu met alle landen. Kies het land waar je naartoe wil en zoek een reis uit, zo simpel is het. De reizen zijn duidelijk omschreven en rechts in je scherm, boven de omschrijving van de reis, vind je een menu waar je de details van de uitgekozen reis knut vinden.
Wat er handig is als je met meerdere personen op reis gaat, is dat je een pdf-bestandje kunt downloaden met alle informatie over de uitgekozen reis. Zo kan je de reisgenoten makkelijk informeren over de betreffende reis.

Boeken van de reis

Als je alle gegevens op een rijtje hebt en je wilt een reis boeken, dan klik je op het veld 'Data en prijzen' rechts boven de tekst van de reisomschrijving. Je geeft in het vervolg scherm de gewenste data op en de samenstelling van het reisgezelschap, waarna je op 'Prijsaanvraag' klikt. Hierna krijg je de totale reissom te zien en kan je, indien akkoord, op 'Boeken' klikken. Je gegevens worden opgevraagd, waarna er contact met je wordt opgenomen dorom alles te regelen en af te handelen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen