AKO actiecode

AKO actiecode

AKO actiecode Koop je boeken bij AKO.nl

Hou je ook zo van lezen, maar heb je geen tijd om naar een boekenwinkel te gaan om rond te neuzen? Dan is de webshop van AKO.nl echt iets voor jou. In de webshop vind je maar liefst 100.000 titels, zonder verzendkosten.

Heel veel boeken
De webshop biedt 100.000 titels waar je ook makkelijk dankzij de zoekmachine op kunt zoeken. Je kunt zoeken op titel, ISBN nummer, auteur en zelfs onderwerp. Daarbij geeft de zoekmachine tijdens het invoeren van je zoekopdracht al verschillende suggesties weer. Dat is best handig. Wil je gewoon een beetje rondneuzen dan biedt AKO.nl ook een top 10 van de beste boeken aan, evenals boeken die onlangs in de media zijn besproken en het AKO boek van de maand. Ondanks de vele titels, kun je makkelijk vinden wat je zoekt.

Agenda’s & kalenders
Hoewel de AKO winkel ook pennen, potloden, paperclips, kaarten, papierwaren, tijdschriften en diverse kantoorbenodigdheden verkoopt, kun je in de webshop naast boeken alleen agenda’s en kalenders vinden. Dat maakt de webshop eigenlijk wel een stuk eenvoudiger dan bijvoorbeeld van vergelijkbare winkels waar je wel kantoorbenodigdheden en dergelijke kan bestellen. Je kunt wel digitale tijdschriften via de AKO app aanschaffen. Dit geldt ook voor eBooks.

Geen verzendkosten
Bestellen via AKO.nl is heel gemakkelijk. Wanneer een bestelknop blauw is, dan is het boek direct leverbaar – de levertijd wordt per boek netjes aangegeven. Is een knop groen dan plaats je een voorbestelling. Het boek is (nog) niet op voorraad of moet nog verschijnen, maar je kunt het wel al bestellen. AKO.nl rekent geen verzendkosten, je betaalt dus alleen de prijs voor het boek zelf. Dat is wel zo handig.

Het is een cadeautje
Bij je bestelling kun je aangeven of het boek een cadeau is. Het wordt dan keurig verpakt thuisbezorgd bij degene die jij wilt verrassen. Bij het boek zal wel een pakbon zitten (uiteraard zonder prijs) en de factuur wordt naar jouw adres gestuurd.

Makkelijke webshop
De website en webshop van AKO.nl is heel makkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk. Je vindt dankzij de makkelijke zoekmachine en de uitgebreide navigatie aan de linkerkant snel het boek dat je zoekt.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen