ADE Duitsland kortingscode

ADE Duitsland kortingscode

ADE Duitsland kortingscode de.nl is een website welke zich heeft gespecialiseerd in vakanties naar Duitsland. Duitsland is de enige bindende factor, het aanbod gaat van campings naar luxe hotels en van fietsvakanties naar cruises. Voor al uw vakanties in Duitsland, kunt u op deze site terecht.

Lay-out
Met behulp van de lay-out probeert de site u al het vakantiegevoel te geven. Er staan veel foto’s bij, van de diverse vakanties, landschappen en bijzondere accommodaties. U wordt aan alle kanten geprikkeld om verder te zoeken, te klikken en uiteindelijk te boeken.

Homepage en zoekmogelijkheden
Op de homepage kunt u met behulp van een zoekmachine een vakantie selecteren, maar er worden ook vakanties weergegeven op basis van de soort vakantie. Zo kunt u direct naar bijvoorbeeld wandelvakanties, stedentrips (waaronder Berlijn), hotels, vakantieparken, busreizen en wintersport.

Met behulp van de zoekmachine, kunt u uw Duitslandreis selecteren op gebied, type vakantie en datum. U kunt ook snel zoeken door een zoekterm in te voeren. De resultaten kunnen worden gesorteerd op afstand vanaf Utrecht en prijs.

Op de homepage kunt u ook direct naar alle aanbiedingen, last minutes en nieuwe vakanties. Ook via de kaart kunt u zoeken naar vakanties.

Informatievoorziening
Ade.nl probeert zich te onderscheiden door de informatievoorziening. Per type vakantie staat wat Duitsland te bieden heeft. Ook per gebied kunt u uitgebreide informatie vinden. Bij de individuele vakanties vind u praktische informatie, informatie over het gebied en over de accommodatie. Indien van toepassing, wordt het dagprogramma gegeven. Er staat bij alle vakanties duidelijk wat inclusief is en wat exclusief is, om onaangename verassingen te voorkomen. Ter indicatie, bij veel fietsvakanties is de huurfiets niet inbegrepen. Dit wordt duidelijk aangegeven.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen