Abokado kortingscode

Abokado kortingscode

Abokado kortingscode Abokado.nl is een website waar je eenvoudig tijdschrift abonnementen kunt bestellen. Je kan hier terecht voor een bijzonder cadeau of om een eigen proefabonnement af te sluiten. Er zijn meer dan 650 abonnementen om een keuze uit te maken, zo heb je snel een origineel en leuk cadeau. Met het ruime aanbod is er voor ieder wat wils.

Hoe werkt de website?
In de kolom aan de linkerzijde van de website kun je specificeren op prijsklasse en kado's voor mannen, vrouwen of kinderen. Ook kun je gebruik maken van de Abokadozoeker. Door deze functie te gebruiken kun je op basis van doelgroep, thema en prijs gerichter zoeken naar een passend abonnement.

Hoe werkt het bestellen?
Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, wil je het abonnement gaan bestellen. Dit doe je door te klikken op het tijdschrift, nu zie je alle mogelijkheden van verschillende aanbiedingen. Je maakt een keuze uit de aanbiedingen en je klikt op bestel. Vervolgens kom je terecht in het bestelformulier. Hier vul je in ieder geval alle verplichte gegevens in en kun je ook kiezen om het abonnement cadeau te geven. Mocht je dit willen doen vul je de gegevens van de ontvanger in.
Nu maak je een keuze uit de betaalmogelijkheden. Bij abokado.nl kun je betalen door een éénmalige incasso of te betalen per acceptgiro. Je rondt de bestelling af door op de 'verstuur' knop te klikken. Op je scherm zie je nu een bevestiging van je bestelling, deze bevestiging krijg je ook via mail naar je toegestuurd.

Je kunt op abokado.nl ook een tijdschriftenbon bestellen. Deze nationale tijdschriftenbon is in verschillende waarden te verkrijgen. Naast de vaste bedragen kun je ook zelf een bedrag invullen voor op de bon. Je kan kiezen de bon per post te ontvangen of deze zelf uit te printen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen