A2koi kortingscode

A2koi kortingscode

A2koi kortingscode A2KOI is een webshop die gespecialiseerd is in Japanse Koi. Je kunt hier terecht voor voer, verzorgings- en vijverbenodigdheden. In de webwinkel vind je meer dan 10.000 Koi-gerelateerde artikelen. Daarnaast heeft A2KOI een fysieke winkel in Kerkdriel met ruim 34 verkoopbassins, waar je Japanse Koi-vissen kunt kopen.

Veelzijdig aanbod
In de webshop van A2KOI vind je een breed assortiment aan voer, vijverbenodigdheden en PVC van uiteenlopende merken. Iedere vis behoeft een andere aanpak, daarom vind je bij A2KOI ook een veelzijdig aanbod aan voer en benodigdheden. Voor voer heb je de keuze uit seizoensvoer, zinkend voer en drijvend voer. Bij A2KOI vind je verschillende merken voer, zoals Probites, Bombyx en Hikari. Daarnaast kun je terecht voor lampen, pompen, accessoires, vijverbakken en diverse soorten kranen. Ben je op zoek naar aanbiedingen? Dan kun je ook de sale-pagina van A2KOI bekijken. Hier vind je regelmatig afgeprijsde artikelen.

Extra service
Wil je op de hoogte blijven van A2KOI en de ontwikkelingen op het gebied van Japanse Koi, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Heb je nog verdere vragen, dan kun je altijd contact opnemen met A2KOI per telefoon of e-mail. Uiteraard kun je ook langsgaan in de winkel om advies in te winnen over de verzorging van Japanse Koi.

Bestellen bij a2koi.nl
Bestellen bij A2KOI is eenvoudig. Als je het juist artikel hebt gevonden, kun je een bestelling plaatsen. Dit doe je door op de productpagina op “in winkelwagen” te klikken. Is dit alles wat je nodig hebt, dan kun je de bestelling plaatsen. Vul op de vervolgpagina je adres, verzendwijze en betaalmethode in. Als betaalmethode kun je kiezen voor iDeal of MisterCash. Wanneer je in het bezit bent van een kortingscode, dan kun je die hier ook invullen. Als dat allemaal succesvol is verlopen, is de bestelling geplaatst. Normaal gesproken wordt je bestelling binnen 1 werkdag verzonden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen