2dayslook kortingscode

2dayslook kortingscode

2dayslook kortingscode 2dayslook.com is een internationaal fashion bedrijf met de oorsprong in Amsterdam. Inmiddels is het bedrijf internationaal en heeft het samenwerkingsverbanden met onder andere India en Turkije. Designers van 2dayslook reizen rond om inspiratie op te doen voor de collectie van het bedrijf. Zij laten zich inspireren door celebrities en modeshows van over de hele wereld.
De designers gaan na deze internationale dosis inspiratie zelf aan de slag met het ontwerpen van een collectie voor 2dayslook. De collectie is dus altijd uniek en wordt ook elke week aangevuld met nieuwe items.
De stoffen die gebruikt worden zijn van een hoge kwaliteit en komen uit India en Turkije. Deze stoffen worden vervolgens door 2dayslook zelf in hun eigen fabriek verwerkt tot modieuze kledingstukken. Ook de milieubewuste shopper kan dus inkopen doen bij 2dayslook aangezien de kleding niet gemaakt wordt in sweatshops in het buitenland.
Op 2dayslook.com kan je terecht voor de laatste trends op het gebied van mode. Op deze website kan je schoenen, kleding en accesoires kopen. Voor een zeer betaalbare prijs heb je binnen 3 tot 7 werkdagen de laatste fashion items binnen.
Het interessante aan 2dayslook.com is de onderverdeling in verschillende stijlen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Rock stijl of voor de Romantic Bohemian stijl. Op deze manier shop je zo een complete outfit inclusief schoenen en sieraden bij elkaar in een bepaalde stijl. Je kan uiteraard ook meerdere stijlen mixen om zo tot een totaal unieke stijl te komen. De website verwijst ook door naar fashionbloggers die je styling tips kunnen geven.
Ben je op zoek naar een cadeautje dan kan je een Goodie Bag kopen, dit is een door 2dayslook samengesteld pakket met verschillende items. Ook dit idee is geïnspireerd op de celebs die aan het eind van bijvoorbeeld een modeshow een goodiebag ontvangen als dank voor hun komst. Het leuke is dat je van te voren niet precies weet wat er in zit en hoe de items eruit zien. Ook erg leuk om jezelf eens te verrassen!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen