123luisterboek kortingscode

123luisterboek kortingscode

123luisterboek kortingscode 123luisterboek.nl is een webshop die ingesproken boeken verkoopt. Dit betekend dat een boek wordt voorgelezen met achtergrondgeluiden. Dat kunnen actiegeluiden zijn van een verhaal, zoals voetstappen of een zich opende deur, maar ook muziek die bij de voorgelezen tekst past. Zeer handig voor slechtziende mensen, maar ook leuk om te beleven. Voor kinderen erg vermakelijk, maar ook voor volwassenen die lekker achterover willen leunen en een verhaal willen beleven zeker een uitkomst. Van de meeste boeken die aangeboden worden zijn er vooraf fragmenten te beluisteren om een idee te bekomen hoe het klinkt. Bij luisterboeken zijn geen beelden nodig om het verhaal echt te beleven. De geluiden en stemmen zorgen voor een eigen beeld.

De webshop biedt boeken aan voor elke leeftijd en voor elk interesse. Poëzie, spanning, management, kinderboeken en romantiek zijn maar een paar voorbeelden van wat zij in hun assortiment hebben. De categorieën zijn duidelijk onderverdeeld in genres en voor kinderen in leeftijdsgroepen. Voor wie een origineel cadeau zoekt, is er de mogelijkheid om een Luisterkado weg te geven. Met deze bon kan iemand dan zijn eigen luisterboek of meerdere luisterboeken uitzoeken. Ook Engelstalige en Friestalige boeken zijn er verkrijgbaar.

Verder kunnen er ook tweedehandse boeken gevonden en aangeboden worden. Voor schrijvers is er een mogelijkheid om boeken in te zenden en wie zelf graag teksten wil inspreken is ook welkom om te solliciteren. Ze hebben een aantal vaste voorlezers die getalenteerd en geoefend zijn in het voorlezen van verhalen. Maar ze bieden ook bijna alle luisterboeken aan die in andere webshops te koop zijn.

123luisterboek.nl geeft ook een aantal interessante luisterboeken als gratis download weg. De luisterboeken die gedownload kunnen worden zijn vrij van verzendkosten. Dit geldt voor veel boeken die via deze winkel aangeschaft worden, maar ook kunnen de boeken als cd verstuurd worden. In dat geval worden er wel verzendkosten berekend. De service is uitstekend en alles wordt snel en accuraat behandeld. De informatie bij elk luisterboek is duidelijk en door de fragmenten kun je eerst bekijken of het interessant voor je is een van die boeken aan te schaffen. De betaling gaat eenvoudig via vertrouwde wegen en de verzending van de artikelen ook.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen