123dagaanbieding kortingscode

123dagaanbieding kortingscode

123dagaanbieding kortingscode Op 123dagaanbieding.nl vind je dagaanbiedingen van kwaliteitsproducten. Elke dag bieden zij op een eenvoudige manier de mooiste producten tegen de goedkoopste prijs. De korting loopt soms op tot wel 90 procent.

Hoe kan ik een dagaanbieding kopen?
Op de homepage van 123dagaanbieding.nl vind je een aantal dagaanbiedingen. Je ziet gelijk hoeveel procent korting je met deze aanbieding krijgt. Ook zie je hoeveel uur de aanbieding nog zal lopen, dus binnen hoeveel uur je de beslissing moet maken om te gaan bestellen. Wanneer je op de blauwe titel van het product klikt ga je door naar een uitgebreide beschrijving van het product. Wil je het product kopen, dan klik je eenvoudig op kopen. Je gekozen product verschijnt nu in je winkelwagen, je kunt verder winkelen voor meer dagaanbiedingen of je kunt afrekenen.

Bij 123dagaanbieding.nl kun je gebruik maken van meerdere betaalmogelijkheden. Zo kun je via iDeal internetbankieren betalen. Ook kun je met Mastercard en Visa betalen. 123dagaanbieding.nl biedt je ook de mogelijkheid om met Billink achteraf te betalen. Billink stuurt 21 dagen na de besteldatum je de factuur per mail toe.

Hoe werkt het verzendingsproces?
123dagaanbieding.nl rekent binnen Nederland € 5,95 verzendkosten. Voor klanten uit België en Duitsland wordt er standaard € 4,00 extra verzendkosten bij gerekend.

De levertijd verschilt per aanbieding, je ziet de levertijd bij de dagaanbieding vermeld staan.

Je kunt je bestelling op twee manieren retour sturen. Dit kan onder de zichttermijn of het garantietermijn. Je kunt 123dagaanbieding.nl een mail sturen met de aanvraag voor een retourneerformulier. Voor meer informatie over het retourneren, kijk je onder de knop 'retour' rechtsboven op de homepage van 123dagaanbieding.nl

Wanneer je een aanbieding hebt gemist, hoef je niet te treuren. Je kunt deze aanbiedingen nog steeds bestellen ook nadat de aanbieding is beëindigd. Het bestellen van deze gemiste aanbiedingen werkt precies hetzelfde als bij de normale dagaanbiedingen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen